Sammenlign altid billån, inden du låner

Foto: Shutterstock

Overvejer du at købe bil? Kan du nærmest fornemme duften af ny bil i næsen, og kan du næsten ikke vente med at nyde den frihed, som en bil giver?

Så er det nok ved at være tid til at se nærmere på dine muligheder for at låne til at få din drøm til at gå i opfyldelse. Og vi ved godt, at det i første omgang kan lyde både som en besværlig og træls proces, men det behøver det faktisk slet ikke at være. For hvis du benytter dig af lendme.dk, kan du på ganske kort tid stå med et billån, de fleste ville være tilfredse med.

Billigt billån med en lav rente

Lendme.dk er en uafhængig platform, der hurtigt og nemt giver dig det bedste overblik over det danske lånemarked. Det kan nemlig være et svært marked for mange sådan lige at gennemskue, men lendme.dk samarbejder faktisk med en masse banker i hele landet og kan derfor på den måde sammenlige lån fra de forskellige banker og gøre det tydeligt, hvilket der er det billigste.

Med lendme.dk er du også sikret en konkurrencedygtig og lav rente. Dette skyldes, at onlinebanker er specialiseret i udlån og ikke har udgifter til fysiske filialer. Og det kommer altså dig som kunde til gode.

Sammenlign gennem uafhængig platform

LendMe var landets første sammenligningsportal og blev grundlagt for 6 år siden. I dag er det Danmarks absolut største formidler af lån med 16 kendte banker, du kan sammenligne lån fra.

Og det giver egentlig god mening, når man tænker over det. De færreste ville i dag rejse sydpå uden at have tjekket billetpriserne på Momondo eller bygge terrasen om uden at have fået et par tilbud fra forskellige tømrermestre.

For at sammenligne prisen på eksempel et billån, så kræver det før i tiden, at du selv opsøgte forskellige banker, udfylder deres ansøgninger og indhenter en række forskellige tilbud. Med andre ord en proces, der hurtigt kommer til at tage en del af din tid.

Men med LendMe slipper du for selv at indhente alle oplysningerne og lave sammenligningen. Det bliver i stedet klaret for dig. Og hvem kan ikke se fordelen i det?

Sådan låner du penge via lendme.dk

Og hvis du nu sidder klar til at få opfyldt din drøm om en ny bil, så er det ikke sværere end at klikke ind på lendme.dk. Her skal du så udfylde en enkelt ansøgning via virksomhedens låneberegner og ansøgningsskema.

Derefter vil der tikke personlige lånetilbud ind til dig fra anerkendte banker, og det eneste, du skal gøre, er blot at vælge det tilbud, der passer dig bedst. Og det kan du gøre med ro i sindet vel vidende, at det også er det bedste tilbud, du kunne have fået, netop fordi sammenligningen er lavet for dig.

En proces, der ellers normalt ville være tidsopslugende og til tider anstrengende, er dermed blevet gjort både nem og meget overskuelig, og så kan du endda ende med at spare en del penge på dit lån.