Reklamér i udstillingsvinduet med andet end produkter

Foto: Annoncør

Annoncørbetalt indhold

I din butiks udstillingsvindue er det oplagt at placere dine produkter. Har du en tøjforretning, kan du fx stille mannequiner iklædt dine jakker, bukser og skjorter. Men hvad nu hvis det i stedet for et produkt er et budskab, du ønsker at formidle i dit udstillingsvindue? Så kan du fx klæbe en plakat på ruden, men det er en noget uskøn løsning, der efterlader klister på glasset og skærmer af for sollys.

 

Hæng plakater fra loftet med plakatophæng

Er du til sinds at markedsføre med plakater, kan du i stedet bruge plakatophæng og plakatlister. For med disse kan du hænge plakater fra loftet. Måske tænker du, at det vil give problemer, for vil dine plakater ikke få rynker, når de hænger? Nej, ikke hvis du sætter en plakatskinne for neden, der gør, at der bliver lidt vægt i bunden af plakaten, som holder den udstrakt. Hvilke andre løsninger er der?

 

Vil du kunne vise talrige opslag i ruden?

Har du før gået forbi en ejendomsmægler, har du sikkert lagt mærke til de sindrige ophæng spækket med billeder af huse til salg, der hænger lige bag ruden. Sådan en løsning kan du også finde – og du skal bare lede efter et produkt, der hedder noget a la vinduesdisplay med kabel. Sådan en løsning kan være oplagt, hvis du nu fx har en skønhedsklinik og vil vise før/efter-billeder af dine behandling.

 

Brug også gulvet i indgangspartiet til markedsføring

Nu har vi snakket en del om, hvordan du kan bruge dine vinduer til markedsføring med budskaber i form af plakater. Som noget andet kan du bruge gulvet til markedsføring ved at få gulvmåtter med et budskab på. Disse går godt sammen med polerede gulve, siden folks blik først vil falde på måtten ved indgangspartiet og derefter på det skinnende gulv (hvis der er høj glans), som så vil betage dem.