Motiver dig selv under vægttab på denne måde

Foto: Annoncør

Et vægttab kan være enormt svært. Det kræver en masse viljestyrke og motivation, og dette er ikke altid noget, der er helt nemt at finde frem. For at komme videre med sit vægttab og faktisk nå de mål, som man har sat sig selv, og det vigtigt, at man holder sig motiveret. Læs videre her for at finde gode råd til, hvordan du gør dette.

Hold øje med dine fremskridt

Der er forskellige ting, der kan være med til motivere dig, når du prøver at tabe dig. En af dem er at holde øje med de fremskridt, som du laver. På den måde vil du nemlig kunne se, at det du gør, giver pote. Det vil helt sikkert være med til at motivere dig til at fortsætte. Du kan for eksempel i starten af dit vægttab beregne dit BMI. Når du begynder at tabe dig, kan du igen beregne det og se, hvor meget lavere det er blevet.

Det samme gælder selvfølgelig med vægten. Det vil motivere dig rigtigt meget, hvis du kan se på vægten, at du taber dig. Det er dog vigtigt, at du ikke vejer dig hele tiden. Dette kan nemlig være demotiverende. Du kan lave en dag om ugen, hvor du vejer dig, og på den måde følger dine fremskridt.

Lav motion og mad, som du kan lide

Når man skal tabe sig, er det ikke nemt, hvis man synes det er enormt træls under processen. Det er vigtigt, at man finder en god balance, både når det kommer til motion og kost. Hvis du hader den mad som du spiser, og ikke bryder dig om den motion, som du dyrker, vil det nemlig ikke være noget, der holder ved efter. Prøv i stedet at finde sund mad, du faktisk kan lide, samt motion, som du nyder at lave.