Hold styr på dine ejendele på turen

Når du skal ud at rejse, på en weekendtur eller bare skal til og fra arbejde eller studium, så er en lækker taske, rygsæk eller kuffert en luksus, enhver bør unde sig selv.

Med den rette taske, rygsæk eller kuffert er din ting godt beskyttet, nemme at komme til - og gør din rejse eller daglige pendlertur meget nemmere. Der er masser af lækre mærker og designs, men vil du være sikker på at få kvalitet og funktionalitet i topklasse, bør du overveje et af de mange produkter fra Samsonite.

Hvad skal jeg kigge efter?

Når du skal købe en kuffert, rejsetaske eller hverdagstaske, skal du først og fremmest gøre dig klart, hvad du skal bruge den til, og hvad den skal kunne:

  • Skal du på en længere rejse?
  • Rejser du med tog, bus, bil eller fly?
  • Skal bagagen med i kabinen, hvis du skal flyve?
  • Er det en computertaske eller rygsæk, du har brug for?
  • Skal taske kunne rumme andet og mere end din pc?
  • Skal du kunne cykle med den, have den med i offentlig transport eller kører du i bil?

Tænk gerne i mulitfunktion

Når du har gjort dig klart, hvilke primære funktioner, din taske, rygsæk eller kuffert skal have. Kan du med fordel tænke lidt videre og se på, om der måske er andre ting, du gerne vil kunne bruge din nye investering til. Samsonites produkter er kendt for det gode design og enorme holdbarhed. Så du kan sagtens bruge tasken eller rygsækken til en masse forskellige ting - den skal nok holde.

Vælg ekstra sikkerhed til rejsen

Skal du bruge din nye taske eller rygsæk til håndbagagen eller som primær taske, du kan have med rundt på ture på miniferien eller rejsen, da er det en god idé at investere i en rygsæk eller taske med ekstra sikkerheds features som fx skjult lynlås, der gør, at lommetyve eller andre ikke bare lige kan komme til din værdier i tasken.

Det er også en god idé, hvis du forsøger at gå efter en taske eller en rygsæk med gode og solide skulderstropper - både ud fra et sikkerhedshensyn, men også af hensyn til dig, der jo skal gå med tasken eller rygsækken på skulderen måske i mange timer om dagen.