Giv det sidste gode farvel i en ellers hård tid

Når livet byder på nogle af de hårdeste øjeblikke, og vi skal foretage det svære, hårde og sidste farvel til nogle, som vi har holdt meget af igennem hele livet, så er det vigtigt at have den bedste støtte omkring sig. Det kan både være i form af andre familiemedlemmer, som på samme måde deler den store sorg. Men det kan også være fra en mere professionel kant i form af en bedemand, som mange gange før har stået med sørgende familier. 

 

Hvilken løsning passer bedst til jeres situation?  

Når der opstår et dødsfald i familien, så er det også samtidig en tid, hvor der skal foretages mange valg – store som små. Der er eksempelvis spørgsmålet om det skal være en begravelse eller bisættelse. Der er ikke et rigtigt svar på dette, det afhænger af den individuelle situation.

 

Der er betydningsfulde forskelle mellem en begravelse og en bisættelse. Er I i tvivl om, hvilken løsning I skal gå med, så kan I med fordel søge vejledning hos den bedemand, der skal hjælpe jer igennem perioden.

 

At kunne tale med en udenforstående kan være en hjælp  

Netop bedemanden spiller en stor rolle for mange mennesker, når et dødsfald kommer helt tæt på. De har selvfølgelig været i situationen mange gange før og kan derfor give et velovervejet blik på den situation, som du og dine nærmeste befinder jer i. Bedemanden er udenforstående og er ikke på samme måde følelsesmæssigt involveret i dødsfaldet. Det kan være en god hjælp, når det gode overblik stadig skal opretholdes for at sikre, at den sidste afsked bliver en god en af slagsen.

 

Jeres bedemand kan give jer den viden, som I har brug for, når I skal vælge enten en begravelse eller en bisættelse.

 

Et sidste godt farvel til en du holder af  

Vi vil alle gerne sikre, at det sidste farvel bliver et ordentligt et. Der er mange faktorer, der skal være godt styr på – alt imens sorgen også hele tiden vil spille en stor og dyngende rolle.

 

Livet er indviklet på mange forskellige måder. For et eller andet sted ved vi alle godt, at døden er noget af det mest naturlige for os mennesker. Men alligevel er der tale om et øjeblik – en situation i livet – hvor det føles så forkert at skulle sige farvel. Sammen med bedemanden sikrer I den bedste sidste afsked og afsluttende farvel.