Find jer et lækkert sofabord

Foto: Annoncør

Annoncørbetalt indhold

Kunne I godt tænke jer at bruge mere tid samlet som familie, hvor I laver noget hyggeligt? Tit ender det måske med, at familien primært er samlet til måltiderne i køkkenet eller dagligstuen, hvor I sidder ved spisebordet, men det er ikke sikkert, det skaber den samme hyggelige stemning, som I ville kunne opnå for eksempel ved at sidde i sofaen. Det er bare ikke særligt hyggeligt at sidde i en sofa, hvis ikke der er et ordentligt bord til jeres ting.

Se vores sofaborde her og beslut jer for, hvad det er, I godt kunne tænke jer. Skal det være et helt lille bord, hvor det primært er muligt at stille et glas vand og fjernbetjeningen på, eller vil I gerne have et større bord, der til nøds kan bruges til spisning, hvis I tager aftensmaden med foran fjernsynet? Der findes mange sofaborde, der ligefrem har hylder, så I kan have magasiner eller andet til at ligge der.

Rundt eller firkantet – hvilket udtryk skal det have?

Der findes så mange forskellige sofaborde, at det kan være en fordel at have været i gang med en brainstorm på forhånd, så I har indskrænket jeres søgeområde en anelse. En af de første ting, I bør kigge på, er det endelig udtryk, I ønsker i jeres stue. Skal det være runde, bølgede og organiske linker, så er det en god idé at kigge på runde borde eller borde med bløde hjørner.

Er I omvendt mere til stringente linjer og minimalisme, så er firkantede borde med rette vinkler noget af det, der kan skabe sammenhæng i hjemmet. Måske det endda kan passe godt med reolsystemer eller andre borde i rummet, så der skabes en rød tråd. Den røde tråd kan også skabes ved at matche materialer med andre, der allerede er i det rum, I bruger sofabordet i.