Er der sparerunde i budgettet? Kig med her

Foto: Annoncør

Annoncørbetalt indhold

Er du i fuld gang med at kigge på forskellige ting, der kan give dig lidt mere luft i budgettet? Du er måske træt af følelsen af, at du smider penge ud ad vinduet hver eneste dag. Det er ikke sikkert, det betyder, at du går og sparer og passer på, hvis du egentlig har råd til det, men det er stadig en rar fornemmelse at vide, at du bruger dine penge optimalt.

En af de ting, du måske skal kigge på, er dit elselskab og om du egentlig får det, du betaler for. Elselskaber har ikke 100 % råderet over prisen og er underlagt at følge de regulationer, der er, så ikke der skabes alt for stor konkurrence på det område. Alligevel har de mulighed for selv at fastlægge 20 % af prisen, og det kan altså godt være nok til at skabe en del variation på markedet. Så måske du skal kigge på at skifte elselskab?

Er det ikke bare bøvlet?

Selvom du måske kan spare en sjat penge her og der, er der mange, der ikke får skiftet deres elselskab, ganske enkelt fordi det føles bøvlet. Men det behøver det altså ikke at være. Det behøver ikke at kræve mere end et par klik og indtastninger på en hjemmeside, før du mere eller mindre er klar til at få sat en elmåler op og skifte elselskab til et, der har mere konkurrencedygtige priser.

Hvis du går ind for grøn strøm og klimavenlig fremtid, er der også nogle selskaber, der tilbyder, at du kan købe klimavenlig strøm hos dem. Her er det ikke kun prisen, der er i fokus, men også det personlige og værdimæssige aspekt, som helt sikkert er med til at spille en rolle for rigtig mange mennesker, der står og skal vælge, hvor deres strømforsyning kommer fra.