Ejer du en Tesla? Derfor bør du have en Tesla forsikring

Helt generelt er det en rigtig god ide at have en eller flere forsikringer til din bil. Hvis uheldet er ude og du står uden forsikring, kan det blive meget dyrt meget hurtigt. Hvis du ejer en elbil som en Tesla, kan der dog være andre ting, du skal tænke på ift. forsikringer. Her kommer nogle ting du bør vide ift. køb af en Tesla forsikring.

Hvad er dit behov?

Det er ofte meget individuelt, hvilke forsikringer og tilvalg man vil have til sin bil, alt efter hvor meget man bruger den, hvor dyr den er osv. Når man ejer en elbil som f.eks. en Tesla, kan man have andre behov end ved diesel og benzin biler. Derfor kan du få en elbilforsikring, som er skræddersyet specifikt til el, plugin og hybridbiler.

Hvad indeholder en elbil / Tesla forsikring?

En Tesla forsikring dækker nogle af de specielle ting bilen indeholder. Det er f.eks. dækning af batteriet, lade udstyret og generelt elektriske dele i bilen. Forsikringen dækker også softwareopdateringer og autonom teknologi, som er vigtige ting for en Tesla. Forsikringen dækker også et nyt ladekabel i tilfælde af tyveri, muligheden for ikke at skulle betale selvrisiko og lånebil og værksted ved tilfælde af skader. Hvis du tilkøber vejhjælp, kan du ved tilfælde af punkterede dæk, at bilen ikke vil starte osv., få hjælp indenfor en time. Hvis bilen er løbet tør for strøm, kan den også blive transporteret hen til den nærmeste ladestander, så du hurtigt kan komme videre med din dag.

Hvad med leasingbiler?

En Tesla forsikring dækker også leasingbiler. Det er ikke altid at du får en bilforsikring med, når du leaser hos et leasingselskab, men det kan du nemt få med i denne forsikring. Så ligegyldigt om din Tesla er leaset eller købt er du godt dækket ind her.