4 smarte accessories til din iPhone

Annoncørbetalt indhold

Vil du gerne have det meste ud af din iPhone? Så skal du købe den sammen med alt det smarte gear. iPhones er en af de mest populære (hvis ikke den mest populære) telefon, der findes på markedet, og sammen med den findes der et utal af iPhone tilbehør

I denne artikel har vi samlet en oversigt over blot 4 af de smarteste accessories til din iPhone, så du kan gøre din smartphone en hel del smartere. 

1. Apple Watch 

Vil du gerne have samlet alt det smarte fra din iPhone samlet på dit håndled? Så skal du have fat i et Apple Watch. Du får ikke kun en skridttæller og en pulsmåler en en træningsmakker i sig selv, som kan forbindes til din iPhone via en smart app. Det er en måde at tage din telefon med dig uden egentlig at stå med den i hånden, hvilket er utrolig handy, især når du er på farten eller til træning. 

2. Airpods

Der findes næsten ingen bedre høretelefoner til iPhones end AirPods. AirPods er små, lette og behagelige at have i ørene. Hvis du er okay med at betale lidt ekstra, så findes de endda med støjreducerende funktion, så du kan lukke alt udefrakommende lyd ude. AirPods findes både med ledning eller med bluetooth funktion, indbygget mikrofon og mini kontrolpanel. 

3. Telefongreb

Der er ingen skam i at være en smule klodset, men det er virkelig uheldigt, hvis det er telefonen det går ud over. Hvis du gerne vil føle dig tryg, og have et godt greb om din iPhone hele tiden, så skal du investere i et telefongreb. Telefongreb kan både være en ring, en popsocket eller multifunktionel poppocket. Den hjælper dig til at holde telefonen i et behageligt greb, også selvom du kun bruger en hånd. 

4. iPhone covers 

Denne accessory er lige så trendy som det er smart - og det er ikke noget som bør spares væk! En iPhone ser smart ud som den er, men den ser mindre smart ud med en knækket skærm. Et iPhone cover er et absolut must til dig, som vil passe på din telefon. Selvom det er praktisk, så behøver det ikke se kedeligt ud. Du kan sagtens finde stilfulde covers, som samtidig giver din mobiltelefon fuldkommen beskyttelse, selvom du skulle tabe den på gulvet.