Kviklån optages primært af unge mellem 18 og 29 år

Kviklån eller forbrugslån er enormt populære blandt danskerne. Størstedelen af denne type lån optages primært af unge mennesker mellem 18 og 29 år.

Sponsoreret indhold

Det er endvidere primært mænd, der optager kviklån. Det er typisk et beløb på et par tusinde kroner, der lånes.

Det er ikke overraskende, at kviklån primært er noget, der appellerer til unge danskere. Alligevel er det en smule overraskende, at det drejer sig om så stor en andel af låntagerne. Det vigtigste i den forbindelse er, at du som låntager sørger for at tænke dig grundigt om, så disse lån ikke kommer til at påvirke dig negativt senere i voksenlivet.

Lån penge online på en sikker måde ved hjælp af sammenligningssider

Der er stor forskel på, hvad et lån koster for disse unge mennesker. Normalvis kan de årlige omkostninger for lånet svinge mellem 400 og 900 procent. Det er bestemt vigtigt at være opmærksom på. Lån penge som ung kræver derfor, at du tænker dig grundigt om – det kan du gøre ved at sammenligne lånenes ÅOP, som netop er lånets årlige omkostninger i procent.

Vil du vide dig sikker på, at du finder et fordelagtigt lån, hvor du ikke betaler for meget, kan du med fordel anvende en sammenligningsside. Denne giver dig mulighed for at sammenligne lån ved at indtaste beløb, periode og så videre. På den måde kan du nemt og hurtigt finde ud af, hvilken låneudbyder der passer bedst til dig og din privatøkonomi. Det smarte ved disse sider er desuden, at samtlige udgifter medtages. Lån penge via en sammenligningsside, og få et samlet overblik.

Test din egen viden om hurtige kviklån

Mange unge mennesker snydes ved at vælge det første og det bedste lån, de finder på markedet. Visse firmaer har en tendens til at komplicere den måde, hvorpå udgifterne på lånet er skruet sammen. Det betyder, at det bliver problematisk for den enkelte låntager at finde ud af, hvad de reelle udgifter egentlig er. Det kan du hurtigt og let finde ud af ved brug af en sammenligningsside, så du kan ende med et fordelagtigt lån. Lån penge online på en fornuftig måde ved at sammenligne.

At låne penge på en fornuftig måde kræver ikke kun, at du sammenligner lån med hinanden. Det kræver tilmed, at du har tilstrækkelig viden om eksempelvis høje renter. I denne test af DR kan du finde ud af, om du har nok viden om hurtige kviklån. På den måde vil du være endnu bedre klædt på til at træffe det helt rette valg for dig.

Lån penge til en ny computer eller smartphone på en hurtig måde

Der kan være mange grunde til, at du kan få brug for at låne penge. I og med at der ofte er tale om beskedne beløb, bruges disse ofte på finansiering af en ny computer eller en smartphone. Det smarte ved kviklån er desuden, at det som regel ikke tager mere end få minutter at søge om.

Der er ikke noget at sige til, at unge mennesker i dag fristes af disse hurtige og lette lån. Det er dog vigtigt, at du tænker dig grundigt om og sammenligner disse lån med hinanden, inden du skriver under på noget.