3 ideer til en date med kæresten på Nørrebro

Har du en ide om, at tiden snart er inde til, at du skal invitere din kæreste ud på en date, men er du lidt i tvivl om, hvad der skal laves. Hvis ja, så kommer der en lille guide her med ideer til, hvad I kan lave på Nørrebro.

Sponsoreret indhold

Dette område af København er en lille perle med at hav af muligheder, og der skal nok være lige den ide, som kan give dig og kæresten en hyggelig dag sammen. Vil du have lidt inspiration, så er det bare med at læse videre i denne guide.

Et sikkert valg – tag på restaurant

Det er romantisk, det er hyggeligt, og så bliver der serveret noget lækkert mad, som I nok ikke selv kan klare hjemme i det lille køkken. En tur på restaurant er den oplagte dateide. Denne restaurant på Nørrebro for alle er eksempelvis et oplagt sted, hvis en udsøgt middag vil være noget for jer.

Restauranten er kendt for sine mange muligheder, hvor fisk er en del af menuen. Så er du og kæresten vild med frisk fisk, kan det klart anbefales, at dette sted besøges. At tage på restaurant er den ultimative kærestetur, fordi her er der virkelig mulighed for at nyde hinandens nærvær. Mobilerne bliver pakket langt væk, og så skal den gode mad nydes til fulde.
Dette er naturligvis blot en af mange lækre restauranter og et oplagt sted, hvis man er vild med fisk. Det handler blot om at lave noget research og så komme afsted på en date med god mad.

Hånd i hånd gennem den grønne oase

En date behøver heller ikke koste noget, og sidst på måneden skal der stadig være mulighed for at komme på en romantisk tur med sin bedre halvdel. Netop dette kan Nørrebro også tilbyde, fordi her finder du nemlig en lille grøn oase.

Navnet på det grønne område hedder Assistens Kirkegård, og selvom en kirkegård lyder lidt skræmmende, er det langt fra tilfældet. Kirkegården rummer en masse kulturelle skatte, og så er den fyldt op med flotte blomster, planter og træer, der virkelig gør en romantisk gåtur helt fantastisk. Så skal I afsted på en billig, men romantisk tur, hvor man helt glemmer, man befinder sig i en storby, er dette et oplagt valg.

Besøg cafeerne i Elmegade

Elmegade er kendt for at være det perfekte shoppingsted, men det er måske ikke så oplagt, når det kommer til en date. Dog har stedet også en lang række caféer, hvor en kop kaffe, kakao eller en fadøl kan nydes i de skønneste omgivelser.

En date behøver ikke være forkromet og tage flere timer. Det kan sagtens være en lille sviptur, hvor I blot nyder lidt lækkert drikkelse.
Eventuelt kan I smutte ind og få en lille øl, inden I går videre til jeres restaurant om aftenen, hvorefter I så kan slutte af på kirkegården? I kan nemt kombinere det hele, hvis der i stedet skal gøres en hel dag ud af det.

Nørrebro har meget at byde på, når det kommer til datemuligheder – det er helt op til dig, der skal planlægge det.