Kaffetørstige danskere slår rekord - Men vejleborgerne udmærker sig

Foto: Shutterstock

Der er blevet drukket rigtigt meget kaffe de seneste tre måneder.

De seneste tre måneder har Circle K’s butikker solgt BørneKaffe til fordel for BørneTelefonen, og både antallet af solgte kopper og ekstra-donationer slår rekord i forhold til tidligere år. I alt i år bliver der doneret 1.130.000 kroner, som skal sikre, at flest mulige børn og unge kan få hjælp på BørneTelefonen – på sigt døgnet rundt.

Årets Børnekaffe-kampagne er netop afsluttet – og i år var det et rekordår, hvor kampagnen i alt solgte 127.000 kopper børnekaffe på tværs af landet. Derudover gav danskerne ca. 40.000 enkelt donationer. Alt i alt blev det i sidste ende til en donation på i alt 1.130.000 millioner til hjælp til udsatte børn og unge i Danmark via Børns Vilkårs BørneTelefonen.

En landsdel udmærker sig

På tværs af hele Jylland blev der lystigt købt og nydt ’Børnekaffe’ – ikke mindst i Trekantsområdet, hvor der alene blev sikret næsten 275.000 kr. til BørneTelefonen. I Circle K-butikken på Horsensvej i Vejle ved Butikschef Rene Buelund blev der især knoklet igennem for at sikre penge til BørneTelefonen og Børns Vilkår.

Det betyder, at hele 50.000 kr. nu er på vej til BørneTelefonen på grund af de gavmilde vejlensere, der dagligt besøger butikken. ”Tak til kunderne og de besøgende i butikken på Horsensvej i Vejle for deres store gavmildhed og støtte”, udtaler kampagneansvarlige Dennis Dalgaard fra Circle K Danmark.

KLASK spil

Prøv det populære KLASK spil i dag. Sjovt brætspil for 2 personer, hvor det gælder om at få bolden i modstanderens mål.