Jellingvej spærres for trafik i et døgn: Beboere må undvære vand og døje med nattestøj

I næste uge skal der arbejds intenst på Jellingvej. Foto: Shutterstock

Da Trefor skal udføre ledningsarbejde på Jellingvej, så spærres vejen fra onsdag morgen 11. december til om formiddagen torsdag 12. december.

Når den værste morgentrafik er afviklet onsdag morgen 11. december, går Trefor i asfalten for at reparere et brud på både vand- og kloakledning på Jellingvej, der opstod fredag 28. november.

Det betyder, at bilister fra onsdag morgen kl. 8.30 til torsdag formiddag kl. 11 bliver omdirigeret på strækningen fra Nordlandsvej til Lindeallé. Mod Jelling er der omkørsel via Høgsholt til Hovertoften og mod Vejle via Frederikshøjvej til Grejsdalsvej. Det vil dog være muligt for beboere og folk med ærinde i området at køre frem til afspærringen.

Det oplyser Vejle Kommune i en pressemeddelelse. 

Forsyner 5.000 husstande og sygehus

"Det er naturligvis rigtigt ærgerligt, at vi endnu engang er nødt til at lukke en trafikeret færdselsåre af, fordi der er brud på ledningsnettet i jorden. Men den berørte vandledning er en vigtig ledning, der dagligt forsyner ca. 5.000 husstande med vand samt sprinkleranlæggene på Vejle Sygehus, så det er afgørende, at den fungerer ordentligt. Heldigvis har vi aftalt med Trefor, at de udfører arbejdet i løbet af et døgns tid," siger Gerda H. Jørgensen, formand for Teknisk Udvalg i Vejle Kommune.

Vandet lukkes om natten

Vejle Kommune har valgt at udskyde reparationsarbejdet til næste uge, så der er tid til at opsætte informationsskilte, lave omkørsel og omdirigere busserne. Målet er at skabe mindst mulig gene for borgerne.

For de lokale husstande vil arbejdet med ledningsnettet dog betyde, at der lukkes for vandet fra onsdag aften kl. 22 til torsdag morgen kl. 05.30. Da arbejdet også foregår om natten, kan der forekomme støjgener i nattetimerne, men Trefor bestræber sig på at tage videst muligt hensyn.