Hund letter ben op ad uskyldig gågadegæst: Ejeren fuldstændig ligeglad

Foto: Shutterstock

Når vejret er godt, så er en slentretur op ad gågaden helt fantastisk. Det skulle det også have været for Ann-Marie Juhl fra Vejle, der dog fik spoleret sin oplevelse af en hund.

Det skulle have været en hyggelig tur op og ned ad gågaden, hvor Ann-Marie Juhl fra Vejle kunne kigge på butiksvinduer og hygge sig. Turen op og ned ad gågaden udvikler sig dog ikke helt som forventet.

Ann-Marie er standset op for at kigge på en skjorte ved den lokale herretøjsbutik Buchs Herremagasin, da hun mærker noget vådt ved sit bukseben. Selvom der er et springvand i nærheden, så er oplevelsen noget uvant, og da hun kigger ned, ser hun en hund, der er i gang med at tisse på hende.

"En god og dårlig oplevelse," skriver Ann-Marie i et opslag på den lokale Facebook-side Facebook Vejle.

"En tur igennem Strøget i Vejle gav en dårlig oplevelse. Jeg står foran Buchs Herremagasin og kigger på en skjorte, pludselig får jeg en mærkelig fornemmelse på mit ben. Hvad er der sket, jo en lille bokserhund står og letter ben op ad mig, hvad gør ejeren ? Hun siger til den blødt : det må du sørme ikke og går så videre."

Reaktionerne i Facebook-gruppen er entydige: Hundens ejer reagerer helt forkert, og flere pointerer, at hun måske slet ikke skulle have hund, da hunden med sin reaktion viser, at den ikke har nogen respekt for sin ejer.

Ifølge opslaget kom der dog også noget positivt ud af tisseturen.

"Så til det positive: Jeg kalder ind i Buchs Herremagasin, en sød ekspedient kommer ud og ser situationen. Straks bliver der henter en våd klud, køkkenrulle til at tørre efter med og til sidst ( hurra corona) henter han deres håndsprit, som mit ben og sandal bliver sprittet af med."

Buchs Herremagasin bliver flere steder hyldet for deres reaktion.

Ann-Marie slutter opslaget af med: "STORT TAK, dejligt med hjælpsomhed."

Vi kan kun opfordre hundeejere til at sikre, at deres hunde ikke tisser op ad andre.