Folkefest i Horsens: Royal Run kommer til byen

Foto: Shutterstock

I 2025 kommer Royal Run til byen.

Royal Run blev afholdt for første gang den 21. maj 2018 i forbindelse med daværende kronprins Frederiks 50-års fødselsdag, og siden da er begivenheden kun vokset i popularitet. Hvert år bliver udvalgte byer fyldt med liv og festlig stemning, når løberne strømmer gennem gaderne, mens tilskuerne står klar til at heppe og støtte dem hele vejen.

Det sker hvert år på 2. pinsedag hvor samles tusindvis af løbeglade danskere til denne motionsbegivenhed, som handler om meget mere end blot at løbe. Det er en dag, der hylder fællesskab og glæden ved at være aktiv sammen.

Og næste år er ingen undtagelse: spørgsmålet er bare hvor?

Det er netop blevet afsløret, hvor og hvornår Royal Run 2025 vil finde sted, og at både Ribe og Viborg bliver værtbyer. Men nu er den tredje by også netop afsløret. Det skriver Altomkendte.dk

Royal Run er vokset til at være en af Danmarks største og mest populære motionsbegivenheder, hvor tusindvis af mennesker hvert år snører løbeskoene for at deltage. Arrangementet, der er skabt i samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund (DIF), DGI og Dansk Atletik, tiltrækker både erfarne løbere og dem, der blot ønsker at nyde den festlige stemning. Løbet handler ikke kun om motion, men også om at skabe fællesskab og glæde gennem bevægelse.

Nu er den tredje værtsby for næste års Royal Run netop blevet afsløret – Horsens bliver én af de udvalgte byer, der skal danne rammer for det populære motionsløb.

Salget af startnumre forventes at gå i gang i november, og hvis de tidligere års succes er noget at gå efter, vil billetterne hurtigt blive udsolgt. Derfor er det en god idé at holde sig opdateret og være klar til at sikre sig en plads, da der er stor efterspørgsel.