Dansk forlystelsespark søger 100 ”testpiloter” til tre nye forlystelser

Skal du være LEGOLANDs nye testpilot? Foto: Shutterstock

LEGOLAND skal bruge 100 testpiloter, som bliver de første, der får lov til at prøve parkens tre nye forlystelser, der står klar, når LEGOLAND åbner op til en ny sæson den 28. marts.

Der bliver arbejdet på livet løs i Billund for at blive klar til åbningen af årets store nyhed – THE LEGO® MOVIE™ WORLD. Det nye filminspirerede land på hele 5.000 m2 får tre nye forlystelser, der kommer til at passe perfekt til hele familien.

"Vi får tre virkelig fede forlystelser i år, så vi skal bruge nogle eventyrlystne børn, som har lyst til at være de allerførste, der får lov til at prøve forlystelserne, når vi åbner det nye land," siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND Billund .

De 100 ”testpiloter" bliver de allerførste, der får lov til at prøve de nye forlystelser, når LEGOLAND åbner den 28. marts.

Første forlystelse af sin slags i Skandinavien

Den helt store nyhed på forlystelsesfronten bliver Emmets Flying Adventure – Masters of Flight. Her vil gæsterne kunne sætte sig til rette i Emmet’s tribbledækkersofa og blive suget ind i et actionmættet eventyr i Skandinaviens første Flying Theatre.

"Man skal forestille sig en form for biografforlystelse, hvor man svæver inde i en gigantisk skærm, der er formet som en halvkugle. Her bevæger sæderne sig i takt med filmens handling, og der vil også være vind, tåge og dufte, så man virkelig føler, at man svæver inde i filmen," forklarer Christian Woller.

Filmoplevelsen tager udgangspunkt i det kendte univers fra LEGO filmene, og gæsterne kan blandt andet se frem til en flyvetur i rummet, et angreb fra piratskibe og en række af de velkendte områder fra LEGO filmene.

Vild forlystelse til de større børn

En anden vild forlystelse i det nye land bliver Apocalypseburg Sky Battle. Her kan de lidt større børn blive pilot i deres eget fly, når de bliver hejst 14 meter op i luften, mens de flyver.

"Man kan både flyve på hovedet, lave loops og dreje 360 grader rundt i flyet, så det bliver uden tvivl en af de vildere forlystelser i LEGOLAND. Sammen med droptårnet - Unikitty’s Disco Drop og Emmet’s Flying Adventure så bliver der virkeligt noget at komme efter for hele familien i LEGOLAND i år," siger Christian Woller.

Sådan bliver du testpilot

For at komme i betragtning til at blive en af de 100 testpiloter skal man tilmelde sig på www.legoland.dk senest den 16. marts. Herefter bliver der tilfældigt udtrukket 100 testpiloter blandt alle tilmeldingerne, som får fri entre til LEGOLAND og lov til at være de allerførste til at opleve de nye forlystelser sammen med deres familier.