Borgerservice på bibliotekerne i Egtved, Give, Jelling og Børkop nedlægges

Bussen med den mobile Borgerservice kører fortsat til næste år. Foto: Vejle Kommune

Fra årsskiftet kan du ikke længere bruge den Fjernbetjente Borgerservice på bibliotekerne i de fire centerbyer, men den Mobile Borgerservice kommer fortsat en gang om ugen.

Kender du forskel på den Mobile og den Fjernbetjente Borgerservice? Hvis ikke du gør, er du ikke alene. Derfor har det givet anledning til misforståelser og almindelig forvirring, at det ene af disse tilbud fortsætter i 2020, mens det andet nedlægges.

Sagen er den, at den Fjernbetjente Borgerservice inde på bibliotekerne i Egtved, Give, Jelling og Børkop nedlægges med udgangen af 2019. Det oplyser Vejle Kommune i en pressemeddelelse. 

Åbent en gang om ugen

Men den Mobile Borgerservice, der er en specialindrettet bus, holder fortsat åbent en gang om ugen i de samme byer i det nye år.

Det forklarer Susanne Munk Conradsen, der er Borgerservicechef i Vejle Kommune:

"Vores medarbejdere i den Mobile Borgerservice har oplevet, at rigtig mange brugere tror, den skal nedlægges efter nytår. Derfor vil vi gerne understrege, at den fortsætter som hidtil", uddyber hun.

Den Mobile Borgerservice tilbyder de fleste af de services, man tidligere kun har kunnet bruge i kommunens administrationsbygning i Vejle. Det gælder fx bestilling af sundhedskort, pas og kørekort samt hjælp til at søge boligstøtte. Den er indrettet med lift, så den også er let tilgængelig for kørestolsbrugere.

Du kan læse mere om den Mobile Borgerservice på Vejle Kommunes hjemmeside. Den Mobile Borgerservice fortsætter i 2020 og har følgende åbningstider:

  • Børkop, tirsdag kl. 10.00-13.00 (ved MarKant, Ågade 6)
  • Egtved, onsdag kl. 9.00-12.00 (ved Roberthus, Tybovej 2)
  • Give, torsdag kl. 9.00-12.00 (ved Huset, Rådhusbakken 9)
  • Jelling, torsdag kl. 13.30-16.30 (ved Byens Hus, Møllegade 10)