Blev hentet fire gange af ambulancen: Heinis restaurant var tæt på at slå ham ihjel

Heini har det hårdt, og han kan ikke holde til det hårde job på restauranten. Foto: TV3.

"Med Kniven for Struben" er i denne uge forbi Vejle, hvor der er opstået problemer i Casa Argentina.

Vi besøger her Heini og Mariana, som har en drøm om et argentinsk spisehus. Drømmen er dog ved at gå helt i stykker, da Heini er plaget af sygdom, og Mariana kan ikke klare arbejdet i restauranten selv.

Bølgerne går højt

Derfor er de desperate, og Heini er på trods af sygdom alligevel tilbage på arbejde. Det hjælper dog ikke restauranten, som er et stort kaos.

Der er meget dårlig stemning og Castberg er kommet på noget af en opgave i restauranten, Casa Argentina.

Restauranten ligger ellers perfekt midt på gågaden i Vejle, og var en bryllupsgave fra Heini til Mariana. Valget havde stået mellem en rejse til Paris eller at åbne en restaurant sammen, og her faldt valget på det sidste.

Drømmen var en restaurant, hvor de kunne servere lækker mad fra Marianas hjemland.

Blodrøde tal

Desværre for Heini og Mariana, så kommer der ingen gæster, og det har gjort at de slet ikke tjener penge på deres ellers hyggelige restaurant.

”Vi står ikke i vand til næsen. Vi står til vand helt op over,” siger Heini, og holder den ene hånd langt over sit hoved, for at vise hvor galt det slår til.

De sidste fire uger inden jul, blev Heini hentet fire gange af ambulancen, og midt i optagelserne må Heini også sætte sig ned, fordi han bliver for overanstrengt – altså ikke det bedste udgangspunkt, hvis man skal drive en restaurant.

Mariana er meget trist over det hele, da hun blot ønsker et godt liv i Danmark.

Castberg provokerer

Selvom der er dårligt styr på tingene i restauranten, så sørger Castberg for at provokere ekstra meget. Han spørger blandt andet efter hovedstæderne i Argentina og Tyskland for at bevise, at Heini ikke ved noget, om det land, som han skal lave mad fra.

Samtidig har Castberg fået nys om, at Heini før har haft restaurant, som blev lukket, hvilket endte med at koste det offentlige 100.000 kroner. Derfor undersøger han sagen, og forstå nu bedre, hvorfor kunderne udebliver.

Se med i aften på TV3 og ViaPlay om Castberg kan rette op på det dårlige ry, og få Casa Argentina på ret kurs.