Årets butik i Vejle nu også kåret som landets bedste

Bilka i Vejle endte igen i år på førstepladsen. Foto: Salling Group

Det er næsten blevet en fast tradition i Salling Group, at titlen som årets bedste Bilka går til kollegerne i Vejle – og i år er ingen undtagelse. Dog er årets afgørelse tættere end nogensinde før.

I løbet af året konkurrerer alle landets 19 Bilka-huse inden for 14 forskellige kategorier. Lige fra salg og drift til medarbejder- og kundetilfredshed. Den samlede stilling opdateres hver måned, og fra dag ét har Bilka Vejle ligget lunt til i toppen – dog uden for alvor at distancere de kollegerne fra andre Bilka-huse. Det skriver Salling Group - som ejer Bilka - i en pressemeddelelse. 

"I en branche som vores er konkurrence altid sundt, og det er vores interne duel et rigtig godt eksempel på. Den kommer nemlig kunderne til gode, da alle vores medarbejdere er ekstra motiverede for, at netop deres Bilka klarer sig bedst muligt, og det gør de kun, hvis kunderne er tilfredse. Der bliver virkelig leveret flotte indsatser, og hvis jeg kunne, ville jeg dele pokaler ud til alle vores Bilka’er. Men kollegerne i Vejle fortjener selvfølgelig den største anerkendelse for endnu en ekstraordinær indsats i løbet af 2019," siger Bilka-direktør, Mark Nielsen.

Foruden titlen årets Bilka er varehuset også blevet kåret som Årets Butik i Vejle 2019. En titel, som hvert år uddeles af City Vejle.  

Ingenting kommer af sig selv

Alle medarbejderne i Bilka Vejle kan nu – hver og én – se frem til et brag af en fest, hvor de får lov til at fejre sig selv. Og det er fuldt fortjent, for varehuset kommer ikke sovende til tingene, hvis man skal tro varehuschefen.

"Man kunne fristes til at tro, at det ville blive en sovepude for os, efter vi vandt sidste år, men det kan jeg roligt afvise. Vores største drivkraft er at have tilfredse kunder, og vi kommer aldrig til at slække på give vejlegenserne byens bedste indkøbsoplevelse. Vi har brugt titlen som en motivationsfaktor for at gøre det endnu bedre, og at det er lykkedes, er jeg bare vildt glad for," siger Tonny Drachmann Nielsen og fortsætter:

"Vi er i gang med at ombygge vores butik, men det har ikke påvirket vores arbejde, og det lader heller ikke til, at ombygningen har generet kunderne, som har været meget forstående. Derfor håber jeg også, at de vil komme på besøg og tage del i vores fejring i løbet af ugen."

Danmarks næstbedste butik ligger i Slagelse, som dog måtte se sig slået på målstregen af Vejle, mens Bilka Kolding kan glæde sig over at have landets tredjebedste Bilka.