4 gode grunde til at optage et quicklån til drømmerejsen

Det kan være enormt fristende med en rejse til varmere himmelstrøg på denne årstid. Det er derfor med tanke på dette ikke overraskende, at mange danskere gør brug af et quicklån til at købe en rejse. Det er dog vigtigt, at du finder det quicklån som matcher til din økonomiske situation, således du ikke ender med en for dyr låneaftale, som du har svært ved at tilbagebetale, når du først kommer hjem fra en vellykket rejse.

Mange danskere betragter dog fortsat lånemarkedet som en jungle og ved ikke, at der eksisterer online sammenligningstjenester som Pengeinfo.dk, hvor de nemt kan sammenligne priser på quicklån fra forskellige låneudbydere. Vi har derfor nedenfor lavet tre tips til, hvorfor det kan være en god ide at tage et quicklån fra en online sammenligningstjeneste.

1. Der findes et quicklån til enhver rejse

Det er i dag nemt at sammenligne quicklån, hvis du blot anvender en online sammenligningstjeneste som nævnt ovenfor. Sådan en sammenligningstjeneste som Pengeinfo.dk gør det nemt at sammenligne lån, idet denne formidler lån på vegne af mange forskellige låneudbydere. Du kan således sammenligne en masse quicklån op mod hinanden og vælge det lån, som du mener passer til at finansiere den rejse, som du går og drømmer om at komme på.

Du bør kigge på nogle forskellige ting, når du sammenligner. Du bør særligt kigge på de årlige omkostninger i procent, forkortet til ÅOP, idet dette økonomiske begreb viser den reelle pris inklusiv gebyrer og renter i hele lånets løbetid omregnet til procent per år. Dette tal er derfor godt til at sammenligne quicklån med, og det er fastlagt ved lov, at låneudbydere skal anvende samme metode, og du kan derfor nemt sammenligne lån med ÅOP.

Inden du vælger det quicklån, som du mener er bedst, bør du være sikker på, at du har råd til kunne tilbagebetale quicklånet i hele dens løbetid. Du bør derfor kigge på din privatøkonomi og det specifikke låns løbetid, så du ved, om du har råd til at tilbagebetale lånet i det antal måneder, som der står oplyst. Typisk er løbetiden på 1-12 måneder for et quicklån, og du betaler derfor en ekstra udgift i den periode.

2. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet

En anden fordel ved quicklån er, at du ikke skal pantsætte ejendele som sikkerhed for lånet. Dette betyder med andre ord, at du ikke skal stille sikkerhed i form af kaution eller pantsættelse af bil, båd eller fast ejendom. Dette gør også ansøgningsprocessen simplere og nemmere, hvilket vi beskriver yderligere nedenfor.

3. Ansøgningsprocessen til lånet er hurtig og nem

Foruden at du ikke skal pantsætte ejendele, skal du heller ikke stå til ansvar for, hvad du skal bruge pengene til. Du bliver altså ikke spurgt ind til, hvad du skal bruge pengene til, hvilket mange føler er en stor fordel. Det vedrører altså kun dig, hvad lånet skal bruges til.

Selve ansøgningsprocessen er sikker og hurtig. Du ansøger online med Nemid, hvorfor du kan sidde hjemme i sofaen og gennemføre den korte proces stille og rolig.

Du kan forvente en kort behandlingstid, men der er forskel på hvor hurtige de forskellige låneudbydere er til at give svar. MEN langt de fleste låneudbydere giver svar inden for en time, hvis du ansøger inden for normal åbningstider

Når din ansøgningen er godkendt, overfører de fleste låneudbydere pengene med det samme, og mange anvender straksoverførsler. Du kan derfor i nogle tilfælde have pengene på kontoen samme dag, som du ansøger.

4. Få mest rejse for pengene med en rejsesøgemaskine

Når du nu har fundet pengene til din næste rejse, så handler det om at få mest mulig rejse for pengene. Rejsemarkedet kan være svært at gennemskue og det kan være svært at finde den rejse, der passer lige til dig.

Ved at bruge en rejsesøgemaskine kan du sammenlige rejser fra mange forskellige rejsebureauer og flyselskaber på et sted. Hvis du vil sammenligne priser på både charterrejser, temarejser og flybilletter, så vælg rejsesøgemaskinen travelmarket.dk, som sammenligner flere forskellige typer rejser.

 

Slutteligt er der kun at sige, at du med hjælp fra ovenstående fire tips kan nyde en tur til varme himmelstrøg i ro og mag vel vidende, at du har styr på økonomien.