Tre store danske navne præsenteret til Jelling Musikfestival 2019

Det er tre af de største danske artister, der i dag er blevet tilføjet programmet for næste års Jelling Musikfestival. Men der stopper sammenligningen også: De tre musikere gør sig nemlig indenfor tre forskellige genrer: Rocken, poppen og rappen.

Til næste år er der som vanen tro igen byfest i Vejles baghave, når Jelling Musikfestival løber af stablen i Kristi Himmelfartsferien fra den 29. maj til 31. juni.

I dag har musikfestivalen offentliggjort at tre af de store danske fra rocken, poppen og rappen kommer til Jelling næste år.  Det er Jacob Dinesen, Christopher og L.O.C. som har meldt sig klar.

Dagens tilføjelser til 2019 plakaten er erfarne herrer på den danske musikscene. De repræsenterer hver især en musikalsk genre, nemlig rocken i form af kometen Jacob Dinesen, poppen i form af Christopher og ikke mindst den danske rap-entertainer Liam O’Conner – bedre kendt som L.O.C. 

L.O.C. klar med nyt album

Liam O’Connor – bedre kendt som L.O.C - er et af de største navne på den danske musikscene. Hans popularitet har været støt voksende siden han debuterede med albummet Dominologi i 2001. 

Der har længe verseret rygter om nyt materiale fra Liam O’Connor, og det er kommet frem at  rapperen udgiver et nyt album i foråret 2019. Når han udsender sit nye album, vil det være 5 år siden hans sidste fuldlængde, Sakrilegium, kom på gaden. 2014 bød efterfølgende på crooner-projektet Grand Cru, og i 2016 udsendte han opsamlingen Anno XV, der fejrede en 15 år lang rekordspækket karriere siden debuten tilbage i 2001.   

En livekoncert med L.O.C. er næsten en garanti for god lyd, masser af bas og ikke mindst musikalsk underholdning på topplan. Sidst L.O.C. spillede i Jelling var i 2017, hvor rapperen lagde koncertpladsen ned med en fantastisk koncert. Men i 2019 er der altså helt ny musik med i bagagen når L.O.C. atter betræder græsset i Jelling.

Christopher med succes i Asien

Popmusikanten Christopher har også takket ja til at komme forbi Jelling Musikfestival. Hans tre albums og 15 singler har alle solgt enten guld eller platin, og har dermed været med til at manifestere Christopher som en landets pt. største og mest populære popmusikere.

De sidste tre år har Christopher forsøgt at slå igennem i Udlandet, og i Asien er det lykkedes for den krølhårede musiker at slå igennem.

Christopher er aktuel med hit-singlen Irony, som handler om ironien bag de sociale medier – og mon ikke at hits som Told you so, Bad og Tulips vil brage ud gennem højtalerne i Jelling næste år?

Jacob Dinesen slog sit navn fast i 2017

I 2017 kom kometen Jacob Dinesen ud af nærmest ingenting, og erobrede de danske spillesteder og ikke mindst hitlister. Det blev til 100 koncerter – hvor samtlige indendørs shows var udsolgte. 2017 blev således et år, hvor Dinesen virkelig fik slået sit navn fast og fik en kæmpe fanskare som følge. 

I 2018 spillede Dinesen for første gang på Jelling Musikfestival – en rost og anerkendt koncert af den unge musiker med den store stemme.  I 2019 lægger Dinesen og hans band endnu engang vejen forbi Jelling, og festivalens publikum får således endnu en mulighed for at opleve den karismatiske sanger. 

Billetter til Jelling Musikfestival kan købes på ticketmaster.dk og i Byens Café Jelling.