Fredagslive i Midtpunktet sluttes af med en fest

Da Midtpunktscenen fik tag på var det for at sikre musikerne mod det foranderlige danske vejr. Sidste år regnede fredagsarrangementerne væk, mens taget i år mest af alt har været med til at beskytte de optrædende mod solstik. Det gode vejr har dog betydet, at fredagslive har været en kæmpe succes.

Efter ni fredagskoncerter er det på fredag slut med gratisarrangementerne på Midtpunktsscenen. Årets koncerter har været præget af det fantastiske sommervejr, der har trukket mange besøgende til de omkringliggende caféer og restauranter. 

Casa Argentina og Cozy Crêperie & Coffeeshop har med deres beliggenhed lige ved siden af scenen nydt godt af fredagslive-arrangementerne. Heini Soria fra Casa Argentina fortæller, at "antallet af besøgende til koncerterne har været væsentlig højere end sidste år, humøret har været højt og vores gæster har nydt det gode vejr og den skønne musik." Derfor vil Casa Argentina også gerne afslutte arrangementerne med stil. I morgen, fredag, forlænges fredagslive med en ekstrakoncert af Andreas & Company, der går på scenen klokken 19.00. "Alle vores borde er allerede optaget til koncerten klokken 16, men der er stadig borde til klokken 19. Men man skal skynde sig, hvis man vil være sikker på at sidde udenfor og nyde musikken. Vi anbefaler, at man bestiller bord på vores hjemmeside," siger Heini og understreger at musikken udelukkende bliver bedre, hvis man får en mør bøf sammen med.

Læs mere om ekstra-arrangementet på Facebook. 

Læs mere om fredagslive-arrangementet med Big O and The Blue Quarters her.