De Danske Hyrder - udgiver deres hidtil stærkeste album til dato og spiller i Bygningen

Med udgivelsen af deres hidtil stærkeste, og mest personlige album “Flyvende” er den hærdede, flyvefærdige rapgruppe klar til at få hele landet til at elske De Danske Hyrder. Den 23. marts indtager Albertslund-drengene Bygningen.

Hvad der startede med spontan fest og musikkærlighed, udviklede sig til en viral sensation og nu til et fuldblods-musiknavn, der rykker salgstal og koncertbilletter, og ikke mindst views: 40 millioner afspilninger på nettet taler deres eget sprog.

Hyrdernes energi og charme har lagt spillesteder og festivalscener ned med medrivende liveshows, og de har slået sig fast som et energisk navn på den danske musikscene med en passioneret og dedikeret fanskare. Den 23. marts kan fans af De Danske Hyrder glæde sig til deres optræden i Bygningen.

Det er nærmest kun gået fremad for De Danske Hyrder siden begyndelsen, hvor drengene formede venskabsbåndet med øl foran Fakta i Albertslund. Det seneste år har budt på et hæsblæsende program med spillejobs fra store koncertsteder til festivaler. Således har de lagt Smukfest, Tinderbox og Jelling Musikfestival ned med medlevende koncerter.

De Danske Hyrder - Billige Bajer (Officiel Musikvideo)

Nyt stærkt album

Pladeselskabet bag hyrderne, Playground Music, kalder De Danske Hyrders kommende album "Flyvende" for deres hidtil mest stærke og charmerende værk.

Indholdsmæssigt er De Danske Hyrder stadig en legesyg gruppe, der laver livsbekræftende musik om venner og hverdagen. Fra den håbefulde “En dag der elsker alle DDH” om at tage skridtet mod de musikalske tinder over den flirtende “Sig det til mig” til det afsluttende titelnummer, opturen “Flyvende”.

Du kan lytte til det nye album på Soundcloud her.

2019 byder på en gigantisk forårstour, der allerede har sendt hyrderne ud på landevejen. Den 23. marts går turen til Vejle, hvor de optræder i Bygningen klokken 21.00. Billetter kan købes her.