Vejle Tartelet Festival på fredag: Jørgen de Mylius og tarteletter ad libitum

Åben munden og find den helt store gaffel frem. Vejle Tartelet Festival åbner dørene nu på fredag, og de byder på både tarteletter ad libitum og underholdning af den ikoniske Jørgen de Mylius.

Vejlenserne forkæles på ugentlig basis med masser af skønne arrangementer, og på fredag er det tid til at forkæle smagsløgene med en af de mest udsøgte retter i Danmark. Vejle Food Festival afholder Vejle Tartelet Festival, hvor det er tarteletter ad libitum og underholdning af selveste Jørgen De Mylius.

Klokken 17:00 åbner dørene til Torvehallerne i Vejle, hvor dette års tarteletfestival finder sted. Fra klokken 18:00 til 20:00 vil der være tarteletter ad libitum, og hvis du har stadig har plads til flere tarteletter, så kan du tilmelde dig VM (Vejle-mesterskaberne) i tarteletspisning.

VM i tarteletspisning går i al sin enkelthed ud på, at man skal spise tre tarteletter på tid. Den der gnasker sig hurtigst igennem de tre tarteletter, vil blive kåret som Vejlemester i tarteletspisning. Vil du tilmelde dig konkurrencen, så send en mail til vejlefoodfestival@gmail.com. I emnefeltet skriver du: VM tarteletspisning.

Eldorado og lokale DJs

Festen skydes i gang af selveste Jørgen de Mylius, der kommer og underholder med sit velkendte Eldorado show. Han får støtte af lokale DJs, der skal være med til at holde festen kørende. Medarrangør Rasmus Simmelkjær Pedersen glæder sig til på fredag, og han opfordrer alle til at komme og hylde tarteletten.

”Kom med til Vejle Tartelet Festival og vær med til at hylde tarteletten en gang for alle. Der er lagt an til en rigtig folkefest, og hvem er bedre til at skabe det end selveste Jørgen de Mylius?” lyder det fra Rasmus Simmelkjær Pedersen.

Aftenens konferencier er lokale Lars Frosch, der vil stå for flere underholdende indslag i løbet af aftenen. Når festen slutter klokken 02:00, er det muligt at fortsætte på det lokale diskotek, BarMix. Her vil der i billetprisen være gratis entre plus en enkelt øl eller drink.

Vil du gerne med til tarteletfestivalen fredag den 21. september, så har du mulighed for at købe billetter lige her.

Billetprisen på 300 kroner giver entre til festen, fri tarteletter i to timer samt en Carlsberg flaskeøl. Der er ligeledes fri entre plus en gratis øl eller drink, hvis man vælger at fortsætte festen på BarMix.