Find den bedste private rengøringshjælp i Vejle

Bor du i området Vejle og leder efter rengøringshjælp, så er denne artikel en lynguide til dig for at finde den rengøringshjælpe du har brug for.

Sponsoreret indhold

Der er mange typer rengøring du kan få udført i hjemmet: vinduespudsning, støvsugning, aftørring, gulvvask, badeværelsesrengøring osv. Uanset hvilken du søger hjælp til, måske endda dem alle? så kan denne guide hjælpe dig med at finde billig rengøring i Vejle.

Person frem for firma

Firmaer er mere professionelle ja og er der sygdom kan du være sikker på at der står en anden klar til at gennemfør din regelmæssige rengøring, men du betaler også for det. Så vil du have billig privat rengøringshjælp, skal du altså gå med at hyre en person frem for et rengøringsfirma.

 

Her kan du få din rengøringshjælp helt ned til 138 kr. i timen, mere realistisk vil den nok ligge på omkring 150-160 kr. i timen i langt de fleste tilfælde.

Vælg en med erfaring

Det kan være fristende at vælge nogle der lige er startet fordi deres pris højst sandsynlig også vil være tilsvarende lavere. Det du bare også skal huske på i sådan et tilfælde er at de måske er knapt så effektive.

 

Når du hyre en person til at gøre rent for dig aftaler i en fast timepris og en langsom person der er billig kan altså sagtens ende med at koste mere end en hurtigt person der er dyr. Derfor skal ikke altid vælge den nye og billige rengøringshjælp, men tage en der er lidt dyrere og hurtigere. Det er ikke altid tilfældet, men det er godt at have med i tankerne når du skal vælge rengøringshjælp.

Benyt det høje servicefradrag

I lyset af mange Corona-restriktioner har regeringen valgt at hæve servicefradraget (og håndværkerfradraget) betydeligt meget for at holde gang i økonomien. Det betyder at du kan få meget mere rengøring for pengene, fordi privat rengøringshjælp er fradragsberettiget.

 

Fradraget er på 25.000 kr. pr. person årligt, og da i ofte vil være 2 voksne personer i husstanden vil i altså have et servicefradrag på 50.000 kr. med procentvis besparelse svarende til 35%. Det er mange penge at få i rabat, selvom det er gennem skattefradrag du får det.

 

Vi kan for god ordens skyld også lige tage et eksempel på dette: Du hyre en rengøringshjælpe til 150 kr. i timen. Du får fradrag for alt arbejde op til 50.000 kr. fordi i er 2 personer i hjemmet, og spare altså 35% eller hvad der svare til 52,50 i kroner og øre, og en timepris der i stedet vil være 97,50 kr. i forhold til de normale 150 kr. hvis du ikke benytter servicefradraget.

 

Det eneste du skal huske for at kunne benytte dig af servicefradraget, er kvitteringer for alle rengjorte timer, så skat ikke har noget at komme efter. Indberetter du uden at have kvitteringer kan du risikere at skulle betale det hele tilbage + renter og det er absolut ikke en situation man gider at havne i.