Billig mobiltelefoni er ikke ensbetydende med dårlig mobiltelefoni

”Pris følger med kvalitet” er en vending, som i mange henseender er svær at argumentere imod, da det ofte er korrekt. Heldigvis findes der også undtagelser, hvor prisen ikke er fulgt med kvaliteten, og det er her det bliver spændende.

Det kan efterhånden være rigtig svært at finde billig mobiltelefoni og det virker også til, at priserne bare er steget i de seneste år uden at forbrugeren har fået noget for pengene.

Heldigvis har vi fundet undtagelsen. For det danske mobilselskab Duka tilbyder billig mobiltelefoni uden at du skal bekymre dig om dårlig dækning, urimelige vilkår eller dyr udlandstelefoni. Med mobiltelefoni fra dukaTALE får du mobiltelefoni, hvor prisen ikke er fulgt med kvaliteten – på den gode måde.

dukaTALE tilbyder tre abonnementer, dukaTALE 10, 20 & 50 GB, som alle har fri tale, fri SMS/MMS og den valgte datapakke, der alt sammen frit kan benyttes i hele EU, Norge, Island og Færøerne. Du kan få det hele fra kun 99 kr./md.

Billig mobiltelefoni med Nordens bedste dækning

Mange danskere afviger ofte at skifte dyr mobiltelefoni ud, da de er bekymret for dårlig dækning – da pris jo selvfølgelig følger kvalitet. Det er dog ikke tilfældet med dukaTALE. De benytter sig af TT-netværket, som har Danmarks bedste mobilnetværk, og du vil derfor ikke opleve dårlig dækning uanset hvor i Danmark du befinder dig. TT-netværket har også aftaler med alle de store udenlandske mobilselskaber, så du skal aldrig bekymre dig om dårlig dækning, når du er på ferie i udlandet – uanset om det er i de østrigske Alper, på den franske Riviera eller De Joniske Øer.

Bekymringsfri mobiltelefoni

Det er også ofte set, at mobilselskaber byder nye abonnenter velkommen med lave månedlige priser på bekostning af gode vilkår. Derfor bliver forbrugere ofte fanget i lange bindingsperioder, høje gebyrer og ugennemskuelige priser. Det er en trist udvikling, men heldigvis har det danske mobilselskab Duka også valgt at være undtagelsen i det tilfælde. dukaTALE tilbyder billig mobiltelefoni til alle, der gerne vil undgå lange bindingsperioder, skjulte gebyrer og ugennemskuelige regninger. De har nemlig valgt ikke at have nogle af delene. Med mobiltelefoni fra Duka er der ingen bindingsperiode, 0. kr. i oprettelse og ingen dårlige overraskelser i regningerne.

Det kan være at følge med og nogle gange også opgivende at se, hvordan priser på mobiltelefoni bare flyver til vejrs. Men der findes heldigvis undtagelser som Duka og tricket er netop at finde dem, da det i sidste ende kan spare danskerne for rigtig mange penge.