Her skal du se fodbold til sommer: Storskærm sættes op i Byparken

Minimum tre dage i juni måned bliver Byparken centrum for en folkefest, når Danmarks indledende kampe under VM i fodbold vises på storskærm. ”Vi har et beredskab klar, hvis landsholdet går videre fra indledende runde,” fortæller formand for Kultur- og Idrætsudvalget Dan Arnløv Jørgensen.

NB: Storskærmen er flyttet til Mariaparken!

Inden Vejle tager forskud på fodboldfesten skal budgettet på knap 300.000 dog frigives af Økonomisk Udvalg. Kultur- og Idrætsudvalget behandler punktet på deres udvalgsmøde i aften. Ønsket fra Kultur- og Idrætsudvalget er, at Økonomisk Udvalg bakker op om planerne, så Byparken kan indbyde til øl og fodbold i juni måned.

”Parken vil være åben for alle. Vi samarbejder med teatret om sikkerheden og storskærmen,” fortæller Dan Arnløv Jørgensen, der håber på dansk succes ved slutrunden. Det vil nemlig forlænge festen med yderligere et par dage: ”I første omgang er der kun storskærm under gruppespillet, men går landsholdet videre, vil vi gøre, hvad vi kan for, at storskærmen er klar til de efterfølgende kampe.”

Danmark er til VM 2018 i Rusland i pulje med Australien, Peru og Frankrig.

Følgende kampe vises derfor på storskærmen:

16. juni klokken 16.00 – Peru – Danmark (Tilmeld dig eventet på Facebook her)

21. juni klokken 14.00 – Danmark – Australien

26. juni klokken 16.00 – Danmark – Frankrig

 

Hvis Danmark bliver nummer ét i puljen:

30. juni klokken 16.00

Hvis Danmark bliver nummer to i puljen:

1. juli klokken 20.00