Weekendredaktionen på Workaway

Vejle24s weekendredaktion er flyttet til Katalonien i Spanien. Det lokale nyhedskoncept udvikles sammen med 12 andre iværksættere i samarbejde med Workaway.dk

Selv i weekenden tikker der nyheder ind på redaktionen. Hvis der sker noget i byen, der kræver vores opmærksomhed, så skal vi selvfølgelig være klar til at skrive og publisere. 

I denne weekend tilfalder redaktionstjansen Rikki Tholstrup Jørgensen, der passer arbejdet fra i Spanien. I et lækkert hus i bjergene i Katalonien sidder en flok iværksættere, der i en uge hjælper hinanden med at udbygge netværk og tweake deres virksomheder. De har alle købt opholdet hos Workaway.dk. På en rejse med Workaway får man tid og ro til at fordybe sig i sine projekter. Der er sørget for mad, hurtigt internet og smukke omgivelser. Kort sagt er der optimale betingelser for at nå i mål med ting, der har stået på to-do-listen i lang tid.

Deltagerne er en meget blandet flok iværksættere. På denne tur er deltagerne blandt andet:

Lars Holdgaard fra Likvido

David D. Jensen fra Roskilde IT

Søren Malling fra Meteko

Lars Lottrup fra Ballonmand

De smukke omgivelser skulle helst give nyhedsredaktionen et boost, men måske ender den midlertidige chef i stedet for i poolen. Det er altid en afvejning i forhold til, hvor meget man rent faktisk kan få lavet, når et ophold med Workaway.dk giver dig sol ad libitum, kolde øl, frugt og mange andre fristelser.