Vind et livs forbrug af burgere fra Vejles nyeste burgerrestaurant

For nylig åbnede The Burger Shack i midtpunktet. Er du allerede blevet begejstret for byens nye burgerrestaurant, så bør du læse grundigt efter her: Du kan nemlig vinde et helt livs forbrug af burgers fra kæden.

Er du en af de personer, som bruger for mange sparepenge på burgers? Og har du forstand på fodbold? Så har The Burger Shack netop lanceret en konkurrence, som lige bør være noget for dig.

Burgerkæden, som kun har to år på bagen, har på relativt kort tid fået skabt sig et navn. De har blandt andet vundet prisen Byens Bedste Burger i Aarhus i både 2016 og 2017. For en måneds tid siden åbnede de en restaurant i Vejle Midtpunkt. Skulle du være så heldig at løbe af med hovedpræmien, vil du altså helt sikkert hurtigt komme på fornavn med medarbejderne på Nørregade 83.

Præmien er nemlig 52 burgers. Hvert år. Resten af livet.

Simple regler

“Vi er 5 forskellige nationaliteter på vores hovedkontor, og vi har, for at sige det mildt, fået VM-feber og konkurrerer selvfølgelig internt, om hvem der er bedst til at kalde udfaldet af dette års verdensmesterskab i fodbold. Derfor har vi lavet en liga på VM-Manager på holdet.dk, og for at gøre det endnu mere interessant, tænkte vi at vi ville invitere alle burgerglade fodboldfans til at være med. Og så skal den ultimative præmie selvfølgelig til,” siger Mathias Nyhuus, kommunikationsansvarlig hos The Burger Shack.

Reglerne er simple: Opret dig på holdet.dk og tilmeld dig The Burger Shack's liga. Den person, som har flest point, når VM slutter, vinder et gyldent kort, som giver adgang til et livs forbrug af burgers. Du tilmelder dig ligaen her. Kodeordet er: burger.