Verdensstjerne spiller endnu en ekstrakoncert: Slår et smut forbi Vejle

Canadieren har turneret verdens store scener tynde, nu står Vejle for tur. Foto: Shutterstock

Bryan Adams er populær i Danmark. To koncerter i Horsens, som kom i salg i august, blev udsolgt på rekordtid. Så koncerten i Vejle bliver en fremragende mulighed for at opleve verdensstjernen på dansk jord.

Bryan Adams' energiske liveshow og kæmpe bagkatalog af hits bliver netop toneangivende for koncerten i Vejle. Den canadiske stjerne behøver ikke nogen introduktion, da han har begejstret publikum igennem de sidste fire årtier med sine feel-good rock'n'roll hits. Igennem sin karriere har Adams udgivet 14 studiealbums - senest "Shine a Light" i marts - og har solgt mere end 65 millioner albums på verdensplan. Hans sange har toppet hitlisterne i mere end 40 lande, og Adams' seneste album, "Shine a Light", debuterede som nummer 1 på den canadiske albumhitliste og titelnummeret er skrevet sammen med ingen ringere end Ed Sheeran.

Billetsalget begynder allerede på fredag. 

Vejle og Jelling kan noget med verdensstjernerne

Vejle Musikteater og Jelling Musikfestival er stolte af at kunne præsentere Bryan Adams den 20. marts 2020 i SPEKTRUM Arena Vejle. Der er allerede stor erfaring med at få besøg af verdensstjerner, da bl.a. Elton John, Queen + Adam Lambert, Cliff Richard, TOTO og mange andre har slået vejen omkring.

Mette Kier, Direktør i Vejle Musikteater, og Lars "Charlie" Mortensen, Leder for Jelling Musikfestival, udtaler: 

"Vi er enormt glade for at fortsætte den flotte tradition med at tiltrække store internationale stjerner til området. Bryan Adams besøger Vejle med fuldt band og leverer et kæmpe rockshow med alle de kendte hits, som har præget hitlisterne i årtier. Hans seneste album, "Shine a Light", gik sågar nr. 1 i Canada."

Fire årtier med begejstrede fans

Bryan Adams' Shine a Light-tour har allieret sig med logistik-giganten DHL i et samarbejde, hvor DHL planter et træ for hver billet der bliver solgt på hele Adams' verdensturne. Endnu en god årsag til at købe en billet i Vejle.