Vejles nye herberg får penge fra City Vejle

Foto: Shutterstock

City Vejle har besluttet at donere overskuddet fra Kagens Dag, som løber af stablen den 15. maj 2018 til Vejles nye herberg. ”De sidste år har der været mellem 20.000 og 25.000 kroner i overskud fra Kagens Dag. Og i år glæder vi os til at give denne håndsrækning til Vejles nye herberg, så de kan komme så godt fra start som muligt,” udtaler citychef, Marianne Jeppesen.

”Det her betyder så meget for et herberg som os,” udtaler Lene Fibæk-Jensen, som er leder af herberget i Vejle, der netop er åbnet i Vejles bymidte, nærmere bestemt på Damhaven 1.

Tidligere er citychef, Marianne Jeppesen citeret i andre medier for, at ”overskuddet kommer til at gå til Vejles udsatte.” Nu kan Vejle24 så citere citychefen for helt præcist at udtale, at det bliver herberget på Damhaven 1, der vil modtage donationen.

Kagens Dag afvikles på rådhustorvet i et stort telt, som sættes op til lejligheden. Og skulle man have lyst til at smage hvad Vanilla Chocolatier, P.A. Anderdsen & Søn, Langenæs Bageriet og Føtex i Nørregade kan diske op sammen med sammen med Kaffebaren ved rådhustorvet, som leverer kaffen, er man velkommen til at købe billet til arrangementet, som kører henholdsvis klokken 14.30 og 15.30 og klokken 16.30 netop den 15. maj i år.

Her på redaktionen kipper vi med flaget for, at der nu er solgt mere end 100 billetter ud af de 450 billetter, der er sat til salg. Vi glæder os over hvert af de tiltag, der skabes i Vejle, som er med til at trække os ud af vores adresser og ud i byen.

En kæmpe håndsrækning

Lene Fibæk-Jensen glæder sig meget over denne fornemme håndsrækning. ”Alle de penge der måtte komme ind vil gå direkte ud til de brugere, vi har. De vil ikke indgå i den daglige drift. De budgetter er vi ansvarlige for. Nej, når der kommer en håndsrækning som denne, er vi forpligtede til at lade vore brugere mærke, at byen tænker på dem og rækker ud.”

Og med de ord, vil vi blot anbefale at man får købt billet til Kagens Dag. Det koster kr. 75,- at deltage og så er det frit for alle at smage på så mange kager, som man har lyst til.

Billetterne kan købes hos følgende:

Langenæs Bageriet på Banegårdspladsen, Føtex på Havnen, City Vejle, Vanilla Chocolatier og hos P.A. Andersen & Søn