Vejlenserne flokkes til Grillen

Flere end 500 sultne vejlensere stod i går i kø til Grillen Burgerbar, da der blev langet gratis burgere over disken. Også i dag var der mange gæster, omend der ingen kødannelse var udenfor restauranten.

Hele 550 sultne vejlensere fik i går en gratis øl og burger, men også i dag, hvor pengepungen skulle op ad lommen, var der stort rykind hos Grillen Burgerbar.

Både i dag og i morgen, onsdag, er der halv pris hos Grillen Burgerbar, som er åbnet i de lokaler i Å-centret som tidligere husede Sunset Boulevard. Da Vejle24 ved 14-tiden slog vejen forbi var lokalerne godt fyldt op og burgere og drikkevarer blev langet over disken i et hastigt tempo. Velsagtens trefjerdedele af alle siddepladser var fyldt op, hvilket vil sige omtrent 50 gæster på burgerbaren, som har 70 indvendige siddepladser og 60 udendørs - når ellers vejret indbyder til det. Men selvom forårssolen i dag tittede frem, foretrak de fleste at sidde indenfor i lokalerne som er blevet malet i forskellige nuancer af grå.

I dag var der halv pris på burgere, men partnerne i Grillen forventer at de fortsat vil trække tæt på fuldt hus i fremtiden. Grillen i Vejle er den første restaurant som Grillen har åbnet på en gågade.

Selvom det fra i overmorgen koster fuld pris for at få lov at sætte tænderne i en af Grillens syv forskellige burgere, forventer HR-partner i Grillen, Bjarke Just Nielsen, ikke at det får vejlenserne til at holde sig væk. ”Vi forventer at der kommer lige så mange gæster,” siger han med et smil og fortsætter ”Grillen elsker Vejle!” Bjarke Just Nielsen arbejder normalt i København, men i anledning af åbningen er flere af Grillens medarbejdere taget med for at sikre at opstarten går godt, og Bjarke Just Nielsen havde i dag også tid til at hjælpe med serveringen. Blandt de medrejsende medarbejdere er der dog også både kokke og tjenere, som i yderligere to ugers tid skal være med til oplære de 25 nyansatte vejlensere i hvordan tingene bliver gjort hos Grillen.

Simon Juul som er partner og driftsdirektør og normalt holder til i Århus, fortæller at det har været en stor succes, og da der var behov for ekstra hænder ved åbningen i går, trådte flere af de ansatte frivilligt til selvom de ellers havde fri.

Bjarke Just Nielsen (tv.) og Simon Juul (th) er begge partnere i Grillen Burgerbar som nu har syv restauranter fordelt over hele landet. En del af konceptet hos Grillen er at medarbejderne er afslappet klædt og det samme var de to partnere i dag, og de var heller ikke for fine til at give en hånd med så gæsterne kunne få deres burgere hurtigt.

At der allerede findes flere burgerbarer i byen samt at Highway 51 fornyligt har åbnet og The Burger Shack åbner en filial i april generer ikke de to partnere. Simon Juul understreger at de ikke frygter konkurrencen. ”Det er bare endnu en grund til at præstere,” siger han. Spørgsmålet er dog om vejlenserne kan spise så mange burgere og om nogle af stederne bliver nødt til at dreje nøglen rundt. ”Vi satser på at det ikke er os,” siger Simon Juul inden han bliver afbrudt af Bjarke Just Nielsen: ”Vi ved at det ikke er os.”

Som bonusinfo kan det i øvrigt nævnes at borgmester Jens Ejner Christensen var med til at åbne burgerbaren i går og selvfølgelig også fik en gratis burger. Han levnede ingen rester.