Vejle Boldklub sælger sin esportsklub

Tricked E-Sport er ikke længere ejet af Vejle Boldklub. Foto: Tricked E-Sport

Vejle Boldklub har skilt sig af med e-sportsklubben Tricked E-Sport, hvor VB var hovedauktionær.

Tricked er blevet solgt tilbage til den tidligere ejer og stifter Morten Høj Jensen, der hele tiden har spillet en rolle i klubben. Ifølge parterne var de uenige om, hvilken strategisk retning Tricked E-Sport skulle i, men skilles på god fod. 

Det fortæller erhvervsmediet Finans.dk. 

De har talt med Morten Høj Jensen, der forklarer, at han og Vejle Boldklub havde forskellige visioner for, hvordan Tricked E-Sport skal se ud i fremtiden. Derfor gav det mest mening at gå i hver sin retning, inden uenighederne begyndte at trække veksler på et ellers godt samarbejde. 

Derudover så fortsætter den anden del af de to parters samarbejde, hvor Morten Høj Jensen og Tricked E-Sport leverer spillere til det FIFA-hold, som Vejle Boldklub fortsat har. Det giver god mening, da Tricked i tidens løb har været hjemsted for to verdensmestre i fodboldspillet: henholdvis August Rosenmeier og Mohamad Al-Bacha. 

Flytter fra Vejle

Senere på året flytter Tricked E-sport fra Vejle og til Aarhus, hvilket giver god mening, hvis man spørger stifter og hovedauktionær Morten Høj Jensen. 

»Visionen på den lange bane er at blive verdens bedste talentfabrik indenfor e-sport. Planen på kortere sigt er at gribe det meste af Danmark startende med Jylland, og derfor er det meget naturligt, at vi rykker basen til Jyllands hovedstad,« fortæller Morten Høj Jensen til Finans.dk