Vejle Bibliotek inviterer til småbørns-swing

Lørdag d. 25. august inviterer Vejle Bibliotek til småbørns-swing, hvor børn i alderen 0-4 år kan få rørt lattermusklerne.

Initiativet kaldes småbørns-swing, og her har børnene mulighed for at danse, lege og høre musik, mens forældrene har mulighed for at høre om, hvordan leg og musik kan påvirke børnenes motorik og sanser.

Det bliver dermed en stor legestue for børn, der trænger til at få rørt lattermusklerne og lege med andre børn på samme alder.

"Alle 0 til 4 årige og deres voksne får mulighed for at indtage den store sal med flyglet til både dans, leg, sang og musik. Formiddagen bygges op omkring det tætte samvær imellem børnene og deres voksne og indeholder sjove og fantasifulde legeaktiviteter, nye og gamle børnesange og sidst men ikke mindst etableringen af lørdagens bedste børne big band,” lyder det fra Lone Byrger, bevægelsespædagog i en pressemeddelelse fra Vejle Bibliotek.

Den første af i alt fire formiddage med småbørns-swing finder sted lørdag d. 25. august i tidsrummet fra 10:15-11:00. Det koster 25 kr. pr. barn, mens der er fri entre fra voksne. Betalingen sker i døren med kontant eller MobilePay.