Tre tips til at komme godt ind i det nye år

2018 er nu et overstået kapitel, og der er så småt blevet taget hul på 2019, som måske for dig også skal være et år, hvor du kommer godt fra start.

Måske du har sat dig nogle mål for det nye år, der er en kickstarter til alt det, du gerne vil blive bedre til. Vi kommer med tre tips til, hvordan du kommer ekstra godt ind i det nye år med nogle små justeringer eller ændringer i din hverdag.

Bliv glad af motion

Som det er blevet sagt så mange gange, så er motion den naturlige medicin imod så mange ting. Det er både godt for dit fysiske helbred, da du får styrket musklerne og kommer i bedre form, hvilket også sparker til dit immunforsvars evner. Men det er også godt for dit mentale helbred. Motion har nemlig den styrke, at det kan virke som terapi for sindet, hvis du vælger dine motionsformer efter dit humør og din lyst.

Du har et væld af muligheder for at komme afsted. Mange gør brug af de hold, som mange fitnesscentre tilbyder på alle tider af dagen. Også en løbetur kan gøre underværker, og du behøver ikke skynde dig afsted. Er du ikke glad for de mere fysisk krævende motionsformer, er en gåtur langt bedre, end du tror. Faktisk forbrænder du energien på en måde, så du får lyst til at leve sundere og får et bedre velbefindende. Har du svært ved at komme afsted, er det en god idé at finde dig en makker, som du går dine ture med.

Spar penge på din bilforsikring

Vil du gerne være bedre til at passe på dine penge, er dine forsikringer et godt sted at starte. For ofte bruger du flere penge på forsikringer, end hvad der rent faktisk er nødvendigt for dig. Vil du spare penge på dine forsikringer, så start med din bilforsikring. Mange påstår, at de har den billigste forsikring, men dette holder sjældent stik. Det handler nemlig om forskellige faktorer, der afgør, hvad du skal betale.

Den bedste måde for dig at få en billig bilforsikring på er, at du kontakter flere forskellige forsikringsselskaber med henblik på at samle alle forsikringer hos det pågældende selskab. For ofte vil du få en langt bedre pris, hvis du samler dine forsikringer samme sted. Og så har du bedre mulighed for forhandling, hvis du snakker med dem i stedet for at skrive dem en mail.

Vær realistisk

Det er vigtigt, at du ikke vil det hele på én og samme tid. Mange mennesker udnytter det nye år og sætter sig nogle mål, og dette er sådan set en god idé. Du skal bare sørge for, at dine mål er realistiske, og at du selv tænker realistisk. Drop idéen om at tabe fem kilo på en måned, og lad i stedet kroppen arbejde ved at lave små justeringer og ændringer i din hverdag. På den måde opnår du mere langvarige resultater, og du skuffer samtidig ikke dig selv.