Tankstationer og kiosker bør være på vagt: Svindler på spil

En svindler, som udgav sig for at være fra Danske Spil, besøgte en vejlensisk tankstation i går.

I går den 3. maj klokken lidt over 10 fik en tankstation i Vejle besøg af en mand, som udgav sig for at være kontrollant fra Danske Spil. Det skriver Sydøstjyllands Politi på Facebook, hvor de i samme ombæring advarer andre forhandlere i Vejle mod manden. Det viste sig nemlig at manden slet ikke kom fra landets største spilbudbyder.

Politiet fortæller at manden havde et legitimationskort fra Danske Spil i bukselinningen og en mappe med papirer med Danske Spils logo på. Manden påstod at han skulle kontrollere automaterne, og udskrev derfor to livekuponer á 1.000kr.

På tankstationen undrede de sig efterfølgende over, at de ikke modtog en e-mail fra Danske Spil om kontrolbesøget, som ellers normalt er kutyme. Derfor kontaktede de spiludbyderen, der - som du sikkert har gættet - ikke kender til manden.

Manden beskrives som først i tyverne, hvid og korthåret. Han anslås til at være 170 – 175 centimeter høj og han talte dansk.

Sydøstjyllands Politi opfordrer folk til at dele deres opslag med folk, som forhandler Danske Spil-produkter, så de ikke risikerer at blive snydt. Du kan også dele denne artikel.