Sparekasse slår tre afdelinger sammen: Lukker filialer i Vinding og Ødsted

Illustration: Middelfart Sparekasse.

Fra starten af 2019 flytter Middelfart Sparekasse afdelinger i Vejle, Vinding og Ødsted sammen på en ny adresse i Vejle.

Toldbodvej 2 bliver fremover adressen for Middelfart Sparekasse. I 2019 skal de cirka 30 medarbejdere fra afdelingerne i Vejle, Vinding og Ødsted samles her.

Ifølge administrerende i Middelfart Sparekasse, Martin Baltser, er årsagen til flytningen ikke, at de tre mindre afdelinger har svært ved at løbe rundt. Centraliseringen sker snarere af strategiske årsager.

”Vi har tre gode, velfungerende afdelinger i dag, og at flytningen sker nu, skyldes muligheden for at få en optimal placering midt i Vejle med plads til alle næsten 30 medarbejdere fra de tre afdelinger – og rum til flere på sigt,” siger han.

Martin Baltser beretter, at alle medarbejdere følger med over til den nye afdeling. De penge, som sparekassen sparer ved at samle afdelingerne ét sted, skal geninvesteres. Især på erhvervsområdet, har sparekassen en tro på vækst.

Hvem der skal stå i spidsen for den nye afdeling, er endnu ikke afgjort.

Hæveautomat bevares i Ødsted

Med sammenlægningen, får særligt kunderne i Ødsted længere, når de skal i sparekassen efter nytår.

”Derfor bevarer vi hæveautomaten i Ødsted. Det gør, at kunderne fortsat kan klare de mest basale bankforretninger lokalt. Og så har det været vigtigt for os, at alle kunder vil opleve, at deres rådgiver flytter med til den nye afdeling, og at vi fortsat vil bakke op om aktiviteter i både Ødsted, Vinding og hele Vejle,” siger Martin Baltser.

Den præcise flyttedato er ikke lagt fast endnu, men det bliver i begyndelsen af 2019.