Skynd dig: festival er næsten udsolgt - billetpriserne stiger onsdag

Foto: Jelling Musikfestival

Så er det snart ved at være tid til festival, hvilket betyder at der kommer en prisstigning på billetterne – så hvis du ikke allerede har købt billet, er der en rigtig god grund til at gøre det nu.

Nu nærmer vi os med hastige skridt maj måned, hvilket jo selvfølgelig betyder, at årets Jelling Musikfestival nærmer sig. Priserne på partout billetterne stiger - traditionen tro - en 200 kr. seddel, så de fra onsdag d. 1. maj koster 1950 kr. ekskl. gebyr. Det er altså nu du skal slå til, hvis du vil spare lidt… så er der lidt ekstra lommepenge til at tage med på festival.

Ud over at prisen på billetterne stiger, kan vi nu også meddele, at der kun er 1.000 partout billetter tilbage – så hvis du vil nå at sikre dig en billet, så du kan skråle med på hits fra årets plakat som f.eks. ”Shotgun” (George Ezra), ”Gimme all your Lovin’” (ZZ Top), ”I’ll stand by you” (The Pretenders) og mange mange flere – så er det nu du hanke op i vennerne og få købt din billet.

Sidste chance for at sikre dig en LejrReservation på campen sammen med vennerne
Tirsdag den 30. april bliver også sidste chance for at købe en LejrReservation, så hvis du vil være sikker på at komme til at ligge i lejr med alle dine venner, så bliver denne dag den allersidste chance for at købe en LejrReservation. 
Med en LejrReservation reserverer I et stykke camp jord og kan på den måde sikre jer, at I kan slå lejr sammen, hvad enten det er med vennerne fra efterskolen, gymnasiet, soldatertiden, singleklubben eller et helt andet sted.  

Årets nye boformer, IsabellaVillaTelt og Lodges, er i den grad faldet i Jelling publikumets smag. Faktisk i så god smag, at der er meget få af begge boformer tilbage i salg.

Så hvis du gerne vil med til den 31. udgave af Jelling Musikfestival, er det nu du skal sikre dig en billet. Du kan i år opleve navne som George Ezra (UK), ZZ Top (US) , The Pretenderes US/UK), Little Steven and the Disicples Of Soul (US), The Mavericks (US), Nik & Jay, Nephew og mange mange flere…

Du kan købe din billet online hos TicketMaster eller fysisk i Byens Café i Jelling.