Saml hele familien om spil fra Vejle

Den lange varme sommer er slut, og det kolde og blæsende efterår er over os her i Vejle. Vejrskiftet kalder på hyggelige indendørsaktiviteter, som hele familien kan samles om, og vi kommer her med nogle bud på, hvad I kan lave.

Det er de senere år blevet meget populært at spille spil, og der kommer hele tiden nye udgaver på markedet. Om det er brætspil, kortspil eller computerspil findes der et hav af forskellige valgmuligheder, og der er helt sikkert også nogle, der kan samle jeres familie og være centrum for hyggelige stunder, imens efterårsblæsten raser udenfor.

Brætspil i Bog & Idé

Bog & Idé i Søndergade har et bredt udvalg af forskellige brætspil, og de flinke medarbejdere kan hjælpe dig og din familie med at finde det helt rigtige spil for jer. Du kan også besøge Bog & Idés hjemmeside for at tjekke spillene ud der og efterfølgende hente dem i butikken. Butikken har alt fra Uno til Skak eller nyere spil som Ego Family og Børne Alias.

Computerspil fra GameStop

Er I mere til computerspil, kan I besøge GameStop i Bryggen på Enghavevej, som tilbyder de nyeste spil til blandt andet PlayStation, Xbox og PC. Butikken sælger desuden brugte spil og konsoller, så det behøver ikke være dyrt for jeres familie at besøge butikken. De dygtige spilentusiaster bag disken står altid klar til at guide dig og din familie, så I kommer hjem med spil, som er egnede for både de voksne og de helt små.

Gratis flash spil og Adobe Flash Player

Finder du og din familie alligevel ingen spil i butikkerne, der er interessante for jer, er det også en mulighed at finde gratis flash spil online på internettet. Der findes et hav af forskellige hjemmesider, der tilbyder gratis spil, og du og din familie skal bare sørge for at downloade Adobe Flash Player, så kan du spille flash spil som disse.

Adobe Flash Player gør det nemlig muligt for jer at se film, animationer og reklamer og ikke mindst at spille online spil i medieformatet Flash på jeres computere, og derfor er programmet uundværligt for dig og din familie, hvis I skal hygge jer med online flash spil i efteråret. Du kan gratis  downloade Adobe Flash player her.

Så lav varm kakao, sæt småkager på bordet, og saml hele familien til en hyggelig eftermiddag i spillets tegn. Det vil helt sikkert være sjovt for både store og små, og I vil nyde at kunne sidde indendørs i varmen sammen.