Sådan får du motion, når du flytter sydpå

Foto: Shutterstock

Vejlensere er ligesom resten af danskerne glade for Sydspanien. Flere og flere vælger at flytte til Spanien, og her er Malaga et populært område hos danskerne. I øjeblikket finder du mange lejligheder til salg i Malaga – hvad enten du er på udkig efter en ferielejlighed eller en permanent bolig.

Sponsoreret indhold

Den populære sydeuropæiske stemning kan dog nemt tage overhånd med god mad og afslapning i solen, og det kan ses på tallet på vægten. Derfor skal du stadig huske at dyrke motion, selvom du flytter ned til en afslappet livsstil.

Find lejligheder til salg i Malaga

Før det overhovedet giver mening at tale om, hvordan du får motion, skal du selvfølgelig først lige have anskaffet dig en lejlighed. Her kan det være en god idé at alliere dig med en pålidelig ejendomsmægler Malaga. Det er først og fremmest vigtigt, fordi der er så mange lejligheder til salg i Malaga i øjeblikket, så det kan virke uoverskueligt at finde den perfekte lejlighed i mængden af udbud. Dernæst kan en ejendomsmægler hjælpe dig med at finde lige den lejlighed, der passer til dine behov og dit budget.

Du har måske en idé om, hvilket område du gerne vil bo i og andre krav til din kommende lejlighed i Malaga. Måske har du allerede kigget på nettet efter lejligheder til salg i Malaga, men givet op, fordi processen er uoverskuelig. En ejendomsmægler kender områderne ud og ind og kan hurtigt sige, om dine ønsker til beliggenhed er realistiske inden for dit budget. Der er nemlig stor forskel på priserne, alt efter om du vil bo tæt på kysten eller længere inde i landet.

Få styr på det juridiske, og få anbefalinger fra andre
Det er også en god idé, at du kontakter en advokat, som kan hjælpe dig med det juridiske. Reglerne for boligkøb i Spanien er nemlig lidt anderledes end i Danmark. For eksempel skal du være opmærksom på, at den grund, du overvejer at købe, kan have en stor gæld på sig. En advokat kan hjælpe med at undersøge, om der er en gæld, og hvor stor den i så fald er.

Et sidste råd til at finde en lejlighed i Malaga er at forhøre dig hos turister og lokalbefolkningen i det område, du gerne vil bo i. Det kan give dig et godt indblik i, hvordan boligmarkedet er i området lige nu, og hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige områder, du overvejer. Hvis du følger disse råd, skal du nok hurtigt finde en perfekt lejlighed blandt de mange lejligheder til salg i Malaga.

Få motion med en romaskine med vand

Den afslappende livsstil i Malaga og de mange soltimer om året er populære grunde til, at folk vælger at flytte til Malaga. Den afslappede livsstil kombineret med varmen medfører dog en risiko for, at du ikke lige får dyrket motion, når først du er flyttet til Malaga. Du kan dog godt lægge undskyldningerne på hylden, for du behøver slet ikke at løbe rundt udenfor, mens solen bager på din krop.

En romaskine er en oplagt mulighed for at få motion indenfor i køligere omgivelser. Det er flere gange blevet bevist, at romaskinen er den mest effektive cardiomaskine. Den træner nemlig flest muskler på én gang, så kalorieforbrændingen ligger højt sammenlignet med andre cardiomaskiner. Ud over at du træner din kondition, er noget af det unikke ved romaskinen, at du samtidig styrker dine muskler i både arme, ben, mave og ryg.

Så er spørgsmålet bare, hvilken type romaskine du skal vælge. Det er forskelligt, hvordan modstanden på en romaskine fungerer. Nogle har luftmodstand, andre har mekanisk modstand, og nogle har vandmodstand. Romaskiner med vand er populære hos mange, fordi de minder mest om den autentiske oplevelse ved at ro på vandet. De fungerer ved, at du fylder beholderen foran med vand, og det er således vandet, der skaber modstanden, når du ror.

En romaskine med vand giver dig altså en autentisk rooplevelse. En fordel ved denne type romaskine er også, at den næsten ikke larmer. Den eneste larm, du vil opleve, er vandets skvulpen i beholderen. For mange er denne lyd ganske rar og kan endda virke helt meditativ. En romaskine med vand er altså et godt bud på, hvordan du kan få effektiv motion, selvom du flytter ned til en afslappet livsstil.