Oplevelser i Vejle på byportalen

Vejle byder på et væld af unikke oplevelser hele året. Om du er vild med musik, elsker naturen, går op i sport eller gerne vil opleve kultur og historie, har Vejle masser at byde på.

Vejle for børn og voksne

Skal dagen stå i underholdningens tegn, afholdes der gennem hele året koncerter, foredrag, stand-up og forestillinger i Vejle Musikteater.

Er man en børnefamilie, er der ligeledes en masse at opleve i Vejle.

Skal turen være lærerig, kan det anbefales at besøge oplevelsescentret Økolariet, der ligger i Vejle centrum. Her kan både børn og voksne lære om bæredygtighed, klima og natur på en sjov måde, og entre er tilmed gratis.

Skal turen indeholde mere action, er Gorilla Park i Vejle et godt bud. Her kan udsigten og naturen nydes fra trætoppene, mens man måske får lidt sved på panden.

Oplevelser ude og inde

Er du mere til de rolige dage under åben himmel, byder dyrehaven velkommen hele året rundt. Her kan du nyde naturen og dyrelivet helt tæt på. Skal gåturen i det fri kombineres med lidt træning, byder Vejle Golfklub både gæster og medlemmer velkommen. Her kan du blive undervist af professionelle golftrænere både indendørs og udendørs, eller du kan tage en tur på den store golfbane, hvis du er rutineret spiller.

Om du er tilflytter eller allerede bor i Vejle og gerne vil lære mere om din by, skal du tage forbi Spinderihallerne. Dette er et kulturmuseum for alle aldersgrupper. Her kan I lære om Vejles historie fra stenalderen til nutiden, se moselig eller danse disko. Der er gratis adgang, og det er både tilladt at se og røre ved de udstillede genstande.

Shop amok i Vejle

I Vejle finder du også måske Danmarks bedste handelsby. Her er nemlig en, hold nu fast,  900 meter lang gågade, hvor du kan besøge et væld af butikker, cafeer og restauranter.

Gennem hele året kan du desuden opleve alt fra jazzkoncerter og halloween til besøg fra julemanden når du er på gaden i Vejle.

Er vejret ikke til at gå under åben himmel, eller er du blot mere til indendørs shopping, kan du også besøge de to shoppingcentre i byen, der ligeledes byder på masser af butikker og spisesteder.

Brug byportalen

Alt dette og meget mere kan byportalen i Vejle give dig et samlet overblik over når du klikker ind på dit-vejle.dk.

Her er der blandt andet information om Vejles rige foreningsliv, hvor folk i alle aldre kan samles om netop deres interesser og bidrage til det lokale sammenhold. Byportalen i Vejle har såvel borgere, tilflyttere og danske turister som sin målgruppe. Tilmeld dig Dit Vejles nyhedsbrev og send din event til redaktion@dit-vejle.dk