Oplev den alsidige spanske kultur med en ferie til Malaga

Foto: PR

Meget gamle og helt nye byggerier er kendetegnet i mange spanske byer, så du kan opleve alt fra den ene yderlighed til den anden ved at lade din næste feriedestination pege mod Malaga. Lej en bil på ferien, så du kan få det hele med.

Sponsoreret indhold

Malaga har meget at byde på. Lækre strande, moderne shoppingcentre og fantastisk gammel arkitektur. Desuden ligger der masser spændende ting rundt om den fængende, spanske by, som er nemme at komme til i bil. Lej en bil på ferien gennem easyterra og planlæg din drømmeferie uden at skulle bekymre dig om lokale, offentlige transportmuligheder og faste afgangstider. Biludlejning i Malaga giver dig en meget mere fleksibel ferie.

Livsnyderens legeplads

Hvis du elsker luksus er Marbella kun 40 minutters kørsel nede af kysten fra Malaga. Denne feriedestination har lokkende strande, en række lækre golfresorts og en af de mest eksklusive marinaer i Spanien; Puerto Banus. Hvis du ikke har været der før, er det værd at tilbringe en dag med at se på smukke mennesker, der sejler forbi i deres luksuriøse yachts eller drikke dyr vin på byens beværtninger.

Selvom du ikke selv tilhører denne befolkningsgruppe af ekstremt velbemidlede mennesker, så er det en oplevelse i sig selv, at prøve at være en del af dem bare for en enkelt dag. Spar penge på en billig biludlejning og brug lidt ekstra på luksus i Marbella.

Kør til din smukke og ikoniske by Ronda

Hvis du gerne vil opleve noget helt andet end Marbellas fornemme atmosfære, kan du med fordel sætte kursen mod en typisk hvidkalket andalusisk landsby. To timer og omkring 100 km vest for Malaga ligger Ronda. Og den er faktisk ikke typisk. Den er enestående og må ikke misses. Denne smukke bjergby er delt i to af kløften mellem Tajo-floden.

I foråret er bjergskråningerne fyldt med blomster og de huse, der har eksisteret i århundreder, ser ud til, at de når som helst vil vælte ud over kanten. Om dagen er Ronda fyldt med folk på dagsture, men hvis du bliver og overnatter i byen, får du den stort set for dig selv.

Lej en bil i Malaga og undgå at tage på de samme ture som alle andre turister. Ved at leje bil ved en billig biludlejning kan du vælge hvor kort eller lang tid, du har lyst til at spendere i det forskellige byer på din ferie.

 

Sæt tid af til at tage på stranden med billig billeje

Selvom der er masser af kulturelle ting at se i denne del af det sydlige Spanien, og strandture måske ikke er den første ting på dagsordenen, så har Malaga en meget fin kystlinje, som vil være synd at misse.

Når man er på ferie, skal man også huske at slappe af og komme ned i gear, så man ikke har brug for ferie, når man kommer tilbage til Danmark. I sommermånederne skal man lede lidt for at finde en plads til sit håndklæde på de populære strande, men uden for sæsonen er der lidt mindre befolket på de lokale strandpromenader.

Sving forbi en biludlejer i malaga og kør ud for at finde den perfekte strand! De fleste steder er der rig mulighed for at finde en strandbar mellem soldyrkningen og strandlurene, hvor det kan anbefales at prøve den lokale friskfangede fisk, hjemmelavet paella og gazpacho.