Omsider tændes springvandet

Foto: Google Street View

En ting er lige så sikkert, som at bøgen springer ud hvert år. Det er, at det er først for alvor forår i Vejle, når springvandet foran Vejle Musikteater er blevet tændt.

Det mener i hvert folkene bag La Fontana, som sammen med en række andre arrangører - står bag et arrangement, der skal hjælpe byen med at vinke farvel til nattefrosten og hilse på de lysere tider med højere temperaturer.

Den festlige begivenhed starter fredag klokken 16.30 med, at indehaver af vinbaren La Fontana, Stig Andersen, byder velkommen med en tale. Herefter er det Christoffer Melson, byrådsmedlem og formand for teknisk udvalg, som vil holde en tale, inden byrådsmedlemmet forestår den officielle åbning af springvandet.

Undervejs i arrangementer serveres der vin fra La Fontana, øl fra Bøgedal Brew og Toms Tapas, som normalt serverer fra lokalerne på Hotel Hedegaarden, står for lidt godt at spise til de fremmødte.

Når ceremonien er slut og vandet igen pibler på torvet midt i Vejle, så er der mulighed for at trække sig tilbage til La Fontanan, hvor man kan købe sig et godt glas vin, et koldt glas gin & tonic eller en øl fra Bøgedal. Ligegyldigt hvad man vælger, kan ganen køles ned med udsigt til det nu rislende springvand på torvet.