Nu ruller Borgerservice ud til flere større byer i kommunen

Her ses den mobile Borgerservice. Foto: Vejle Kommune

Fremover kører den mobile Borgerservice til Give, Egtved, Jelling og Børkop en gang om ugen, hvor den holder åbent i tre timer. Her kan man bl.a. bestille pas og kørekort samt klare andre Borgerservice-opgaver. Tilbuddet starter 11. juni.

Skal du have nyt pas inden ferien? Eller er det tid til at forny kørekortet? Så kan du nu vælge at besøge kommunes mobile Borgerservice i de fire centerbyer, i stedet for at tage turen til Skolegade 1 i Vejle.

Den specialindrettede bus, der er arbejdsplads for to medarbejdere, tilbyder nemlig de fleste af de services, man tidligere kun har kunnet bruge i kommunens administrationsbygning. Det gælder fx bestilling af pas og kørekort, som rigtigt mange mennesker gør brug af.

Det er Arbejdsmarkedsudvalget, der udruller det nye tiltag, som var en del af budgetforliget for 2019. Udvalgets formand, Anja Daugaard (LA), ser frem til, at Borgerservice nu bliver mere tilgængelig for indbyggere bredt i kommunen.

"Jeg er glad for, at vi på denne måde sikrer nemmere adgang til Borgerservice, for dem der bor uden for Vejle by. Og jeg tror på, at den vil gøre en praktisk forskel for folk i og omkring centerbyerne - både unge og ældre.", forklarer formanden.

Fra og med den 11. juni vil den mobile Borgerservice således have åbent tre timer hver uge i Give, Egtved, Jelling og Børkop, hvor man kan besøge den foran byernes kulturhuse.

Den er indrettet med lift, så den også bliver let tilgængelig for kørestolsbrugere. Interesserede kan orientere sig yderligere om den mobile Borgerservice på Vejle Kommunes hjemmeside.

Den mobile Borgerservice har følgende køreplan:

- Børkop, tirsdag kl. 10.00-13.00 (ved MarKant, Ågade 6) - fra 11. juni
- Egtved, onsdag kl. 9.00-12.00 (ved Roberthus, Tybovej 2) - fra 12. juni
- Give, torsdag kl. 9.00-12.00 (ved Huset, Rådhusbakken 9) - fra 13. juni
- Jelling, torsdag kl. 13.30-16.30 (ved Byens Hus, Møllegade 10) - fra 13. juni