Lokal Lørdag: Mød to lokale forfattere på biblioteket

For anden gang inviterer Vejle Bibliotek til Lokal Lørdag. Du får chancen for at møde to lokale forfattere, der fortæller om deres forhold til litteraturen og den gode fortælling. Det er helt gratis og du kan bare kigge forbi.

Der findes lokale forfattere i Vejle og omegn, og det vil Vejle Bibliotekerne gerne vise ved at invitere to lokale af slagsen til Lokal Lørdag, hvor bibliotektes besøgende får muligheden for at høre om forfatternes bestræbelser på at udbrede deres forfatterskaber. Det er litteraturformidler Thomas Glud, der er manden bag arrangementet: "Jeg har inviteret Kim Risør og Wenche Thinnesen Vogtmann med til Lokal Lørdag på grund af deres utrolige fortælleiver. Kim er brændende aktuel med sin anden roman "Tigger" og Wenche lægger et kolossalt arbejde i forfatterskoler for unge, både online og på Xeneriet, og skriver så ved siden af på sine egne ting. Senest udkom hun med novellesamlingen "Os imellem" på forlaget Brændpunkt," fortæller Thomas til Vejle24.

Wenche Thinnesen Vogtmann har udgivet tre anmelderroste novellesamlinger, der centrerer sig om dystre tanker og svære følelser. Det er socialrealisme, der beskriver mennesker, der kæmper med både dem selv og omverdenen. Mens Kim Risør har udgivet to romaner, hvoraf den sidste blev udgivet.den 14. marts i år på forlaget mellemgaard.

Thomas Glud håber, at de to lokale forfattere kan tiltrække 20-50 litteraturinteresserede: "Det er kun anden gang, vi afholder Lokal Lørdag, så det er selvfølgelig svært at spå om, hvor mange der kommer. To gode lokale forfatter bør kunne skabe lokal interesse," fortæller Thomas. "Lokal lørdag skal i efteråret handle om Vejles første michelinrestaurant samt et litterært og et fotografisk besøg, så vi kommer vidt omkring," slutter han af.

Du kan opleve begge forfattere læse op af deres værker og stille spørgsmål. Se mere på eventets Facebookgruppe eller på bibliotekets informationsside.