Lokalt forlag deltager i landets største bogmesse: Fejrer efterårets udgivelser i Bellacenteret

Et lille udsnit af forlaget DreamLitts titler, der skal fejres på weekendens bogmesse i Bellacenteret. Foto: DreamLitt

Forlaget DreamLitt, der har til huse i Vejle, drager i weekenden til København, hvor de skal være en del af den store bogmesse BogForum.

I denne weekend afholdes der bogmesse i Bellacenteret og store og små forlag og forfattere fra den danske bogbranche vil være at finde i messehallerne. Her præsenteres efterårets udgivelser for enhver, der må være interesseret.

Det Vejlebaserede forlag, DreamLitt, benytter lejligheden til at holde fest fredag, lørdag og søndag. Hver dag er der flere end fem receptioner for forlagets nyudgivelser og mange flere forfattere møder op for at være med til at fejre deres egne og andres bogudgivelser.

 “Vi holder ikke receptionerne for at sælge en masse bøger,” fortæller forlagschef Jacob Hedegaard Pedersen - inden han fortsætter: 

“Men for at fejre den triumf, det for hver af vore forfattere er at udgive en bog og få den læst. Det er ganske få, der får muligheden for at slippe gennem nåleøjet og blive udgivet, så hver bog er en personlig sejr for forfatteren, der har kostet hårdt arbejde og mange søvnløse nætter foran computeren, for de fleste af forfatterne har fuldtidsarbejde ved siden af forfattergerningen.”

Danmarks læsere og forlag mødes på BogForum

Årets Bogforum er samlingssted for hele det litterære Danmark, hvor alle lige fra den smalle digter til den verdensberømte krimiforfatter vil være at træffe. Mange forlag er til stede på messen for at promovere deres bøger overfor kunderne, men Vejleforlaget går mod strømmen.

BogForum finder sted i Bellacentret i København over tre dage. Messen starter på fredag - 15. november - og varer indtil søndag.