Lokal turistmagnet på seriøs medarbejderjagt: Skal have besat 1.600 stillinger

Jobmulighederne er mange. Foto: LEGO

Der skal rekordmange medarbejdere til for at holde alt i gang, når LEGOLAND® slår dørene op til en ny sæson den 28. marts 2020. Derfor kan man allerede fra i dag se de mange forskellige stillinger, der er mulighed for at komme i betragtning til.

Fra i dag begynder jagten på 1.600 sæsonmedarbejdere til den kommende sæson i Legoland. Der skal både bruges nye og kendte ansigter, og der er mange forskellige typer jobs på listen over ledige stillinger, som blandt andet byder på prinsesser, p-vagter, tjenere, butiksansatte og aktivitetsmedarbejdere.

"Vi har en stor nyhed på programmet til næste år, så vi skal bruge rekordmange sæsonmedarbejdere til den kommende sæson, og derfor er vi også lidt tidligere i gang i år, end vi plejer at være, forklarer HR director i Legoland," Bente Noringriis.

Alle de ledige stillinger er tilgængelige fra torsdag på legoland.dk/job, og selvom processen begynder nu, så er der god tid til at finde ud af, hvilket job der passer en bedst. Legoland holder jobdag den 11. januar, hvor man kan komme og høre meget mere om alle stillingerne, inden der er ansøgningsfrist på de fleste stillinger i løbet af januar.

Man skal have det sjovt

Det er ikke kun gæsterne, der skal have det sjovt i Legoland. Det skal medarbejderne også, og derfor er Bente Noringriis også rigtig glad for, at 98 % af sæsonmedarbejderne siger, at de er glade for at arbejde i Legoland.

"I Legoland har medarbejderne et helt unikt fællesskab, og det er vi rigtig glade for og stolte af. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde i Legoland, og det er med til at gøre, at de kan yde deres absolut bedste og give børnene uforglemmelige oplevelser, når de besøger Legoland," siger Bente Noringriis.

Udover arbejdsglæde er det især også vigtigt, at man som medarbejder i Legoland er godt klædt på til at kunne udføre sit arbejde, uanset hvilken afdeling man arbejder i. Derfor får alle medarbejdere en grundig oplæring i deres jobfunktion, og derudover får man også en uddannelse i at træde ind i fantasien og lege med børnene.

"Det er vigtigt, at vores medarbejdere kan træde ind i børnenes fantasiunivers, og at de har en forståelse for, hvad der interesserer børnene, så de har nemt ved at komme i kontakt med dem, og give dem gode oplevelser. På den måde er alle vores medarbejdere med til at give vores gæster en helt uforglemmelig dag, når de besøger Legoland," siger Bente Noringriis.

Jobdag i januar

Den 11. januar 2020 er der traditionen tro mulighed for at komme og høre mere om de forskellige jobs. Der er også mulighed for at møde lederne i de mange forskellige afdelinger, og man kan også stille spørgsmål til nuværende sæsonansatte.

"Til Jobdagen har man muligheden for at høre om de forskellige stillinger fra alle afdelingerne og finde ud af, hvilket job man bedst kan se sig selv i. Hvis man er interesseret i at arbejde i Legoland, kan jeg kun anbefale, at man kommer og besøger os til Jobdag, da det er en god mulighed for at få stillet de spørgsmål, man måtte have, og samtidig er det en rigtig god måde at give et positivt førstehåndsindtryk på," siger Bente Noringriis i en pressemeddelelse. 

Jobdag i Legoland finder sted lørdag den 11. januar 2020 klokken 10.00-16.00 på Hotel Legoland. 

Om et job i Legoland

  • Legoland har cirka 250 fastansatte medarbejdere og har i alt 1.600 sæsonansatte.
  • Til den kommende sæson er det muligt at søge jobs i følgende afdelinger: Aktiviteterne, Mad & Drikke, Butikker, Informationen & Billetsalg, Hotel Restaurant, Hotel Reception, Rengøring, Fejer & P-vagt, Grønne Områder, Characters, Hotel Housekeeping, Cash Office, Fotos, Games eller Hotel Booking & Servicecenter.
  • Alle de ledige stillinger kan findes her: legoland.dk/job
  • Sæsonen løber fra den 28. marts til den 2. november 2020.