Landsholdsdebut til VBs albanske midtbanekriger

Listen over A-landsholdsspillere på Vejle Stadion bliver ikke længere, da den kun viser danske landsholdsspillere. Ikke desto mindre er Ramadanis debut imponerende.

Da Albanien i aftes tabte 0-1 til Norge, spillede Ylber Ramadani hele kampen. Det glæder VBs tekniske chef Jacob Krüger.

Siden i sommer har Ylber Ramadani huseret på Vejle Boldklub defensive midtbane. Her har han ageret ankermand, og sørget for at bryde modstandernes opstil, men han fører også gerne bolden frem og slår de banebrydende afleveringer.

Kvaliteterne er til at få øje på, også for den tidligere italienske landsholdsspiller, Christian Panucci, som står i spidsen for det albanske landshold. Han var til stede på Vejle Stadion til forårspremieren mod Thisted – og tilsyneladende var han tilfreds med hvad han så. I hvert fald havde han fundet plads til Ramadani i gårsdagens albanske startopstilling.

”Det er pisse godt for at sige det lige ud,” siger Jacob Krüger, teknisk chef i Nørreskoven, og påpeger i samme ombæring at Albaniens landshold har et ganske højt niveau. Godt nok kunne de ikke nedkæmpe nordmændene i går, men de var med til EM i 2016. I parentes bemærket var det et EM, som det ikke lykkedes Danmark at kvalificere sig til.

Forøger markedsværdien

Jacob Krügers begejstring bunder i at Ramadani stadigvæk har alderen til u21-fodbold, men alligevel har den albanske landstræner set hans vej allerede nu. Og så handler det også om at Ramadanis markedsværdi med sikkerhed ikke bliver mindre efter, at han debuterede i går. ”Det er et kæmpe plus, at han spiller fra start på et ganske udmærket landshold,” siger Jacob Krüger.

Der er så vidt vides ingen planer om at Ramadani skal sælges lige nu, men med hans rivende udvikling in mente, er han naturligvis en spiller som større klubber holder øje med. Og når salgsprisen engang skal forhandles, skader det bestemt ikke med en A-landskamp på CV'et.

Vi forsøger at indhente en kommentar fra Ylber Ramadani, som forhåbentligvis ikke mærker for meget til de ekstra 90 minutter i benene, når VB på torsdag møder Fremad Amager.