Hundredevis af Porscher vil køre i konvoj i Vejle til september

”Danmarks måske største Porsche-køretur” kalder arrangørerne det arrangement, som finder sted den 1. september, hvor flere hundrede Porsche-ejere vil vise deres biler frem på de vejlensiske veje.

Arrangøren er Porsche Servicecenter Vejle, og når de skriver ”måske,” handler det om, at de også sidste år lavede et lignende arrangement. Her troppede hele 185 Porscher med tilhørende ejere op, hvorefter de kørte i konvoj på en rundtur, som blandt andet bragte dem forbi Daugaard og Stouby.

Årets rute er endnu ikke fastlagt, og det er det samlede antal deltagere heller ikke. Foreløbig har i omegnen af 60 tilmeldt sig, fortæller Louise Kirkegaard, som er marketingskoordinator hos Porsche Servicecenter Vejle, som holder til i MyGarage.  

”Det var simpelthen så stor en succes sidste år, at vi har besluttet os for at gøre det en gang til,” siger hun.

Hun forventer at de er klar til at offentliggøre ruten til maj.

Sådan så det ud sidste år:

Tilskuere er meget velkomne

Nu er det trods alt de færreste som ejer en udgave af den tyske sportsvogn. Selvom man ikke er Porsche-ejer, men bare er nysgerrig, er man dog velkommen til at møde op, og tage de hundredevis af Porscher i nærmere øjesyn.

”Sidste år stod der rigtig mange, da de gik i gang, og også da de kom tilbage igen. Der er ikke arrangeret noget særligt, men man er mere end velkommen til at komme og kigge,” siger Louise Kirkegaard.

Den efterfølgende middag er det dog kun Porsche-ejerne som er inviteret til.

Er der et eller andet særligt sammenhold blandt Porsche-ejere?

”Nu kører jeg ikke selv Porsche, men der var i hvert fald ingen tvivl om, at de nød turen sidste år helt vild meget; at de kunne give den sidste gas med deres Porsche, inden den skal i vinterhi.”