Grøn frokostordning til virksomheder i Vejle

Foto: Shutterstock

Vi har to gode nyheder til alle virksomheder i Vejle-området. Den ene er, at I har mulighed for at få en fleksibel frokostordning i høj kvalitet. Den anden er, at denne frokostordning belaster klimaet så lidt som muligt, og at der i høj grad er tænkt over de gode løsninger.

Uanset om dit firma har brug for en frokostordning eller ej, anbefaler vi dig at tage med på denne lille rejse.

Fra problem til løsning

Engang for ikke så længe siden hed able Frokost.dk. Dengang var de også en af landets førende frokostleverandører, men dengang var de – med deres egne ord – måske en lidt større del af klimaproblemet end af løsningen på samme problem. Det var CEO, Martin Bjergegaard, ikke tilfreds med, og derfor satte han og resten af teamet skub i en grøn bevægelse.

Bevægelsen startede med navnet, som altså gik fra Frokost.dk til able. Hurtigt fulgte grønne valg og gode idéer, som i bund og grund definerer able, som det fungerer i dag.

Passer på naturens egne ressourcer

I 2018 faldt Earth Overshoot Day på den 1. august. Earth Overshoot Day markerer den dag, hvor vi mennesker har opbrugt naturens ressourcer. Idet den faldt hele fire måneder før årets slutning, skal der nok ikke nogen høj IQ til at tænke, at vi har overforbrugt mere, end hvad godt er.

Martin Bjergegaard brugte den viden til at se indad og til at tænke, hvad hans eget firma kunne gøre for at passe lidt bedre på både klima og miljø. Valget faldt på to hovedområder.

Først og fremmest bruger able langt mindre emballage, end Frokost.dk gjorde. Samtidig betaler able ekstra for, at den emballage, de bruger, er bedre for miljøet, og som kunde hos able er du altså med i bevægelsen mod en grønnere klode.

Samtidig skruede able forventningerne til deres samarbejdende køkkener i vejret, hvilket har gjort, at der er en meget skarpere rød tråd gennem hele virksomheden og alle dens niveauer. Det sikrer samme tårnhøje og grønne kvalitet, uanset hvor i landet du bestiller fra.

Mange muligheder i Vejle

Har du virksomhed i Vejle, kan du godt begynde at glæde dig. able er nemlig for alle, og derfor er der altså også rig mulighed for catering i Vejle.

able tilbyder en lang række forskellige cateringmuligheder, og uanset hvor stor din virksomhed er, eller om I vil have mad hver dag eller kun ind imellem, så er der en løsning, der passer til jer. Kvaliteten er altid i top, maden er varieret og sund, og når du nu slipper for madpakken, så kan du samtidig være sikker på, at du får frokost i allerhøjeste kvalitet – måske endda endnu bedre end hvad mor kunne lave.